Stirea momentului în showbiz! Ce spune Delia despre viitorul ei copil

Cu atâția bebeluși pe drum în jur, se pare că Delia a început să se gândească din nou la miracolul maternității. A avut un mesaj aparte. Se întâmplă un miracol?

Cântăreața a transmis un mesaj subtil despre viitorul copil. Mai exact, ea a mărturisit cu cine i-ar plăcea să semene. În plus, a „umplut” Instagramul cu imagini cu un copil adorabil.

Dacă până nu de mult spunea că nu vrea să facă un copil, acum artista vorbește despre cum ar vrea să fie acesta. Cântăreața a precizat într-o postare pe rețeaua de socializare că, dacă va face un copil, i-ar plăcea ca el să fie la fel de talentat precum Jeff Buckley. Jurata de la X Factor a scris în dreptul fotografiei „Nu se mai naște altul…” (regretatul artist american a murit în anul 1997), după care a continuat: „Mă rog, poate doar dacă îl nasc eu”.

„Sunt prea tânără și prea bătrână ca să am un copil”
Într-un interviu mai vechi, Delia Matache spunea că nu știe dacă să facă un copil pentru că așa vrea ea sau că așa trebuie. Cu ceva timp în urmă, Delia Matache declara că nu vrea copil. „Sunt prea tânără și prea bătrână ca să am un copil. Pro ar fi că un copil îți dă un feeling bun, văd asta la Oana (n.r.: sora ei care are doi copii).

Mă bucur de nepoții mei și îmi plac foarte mult, dar lumea în care trăim nu-mi place atât de mult. Dacă aș putea, aș lua cu lingurița doar partea frumoasă din viață și i-aș da-o copilului meu, dar știu că nu se poate. Mi s-ar părea că aduc o viață curată într-o lume care nu e așa. Cumva, aș crea încă o problemă Universului”, a declarat Delia pentru revista Unica.