Rona Hartner, primele declaraţii după ce starea de sănătate i s-a înrăutăţit. „Era pericol să mor în avion”

Rona Hartner a oferit primele informaţii despre starea sa de sănătate, în urma complicaţiilor care au apărut. Veştile sunt bune, însă, iar artista a ţinut să-şi liniştească fanii.

 

Rona Hartner a vorbit la „Răi Da’ Buni” de la Antena Stars despre embolia pulmonară pe care a făcut-o şi a precizat că aceasta nu este gravă pentru că a fost afectat un singur vas de sânge. În plus, artista se simte bine, iar medicii au asigurat-o că dacă urmează tratamentul în două săptămâni scapă de această problemă.

„Sunt foarte ascultătoare. Îmi pare rău că facem emisiuni virtual că vreau să vin mereu în România. Foarte mulţi oameni din presă m-au îngropat deja, nu este cazul. Tratamentul mi-a afectat vasele de sânge şi de asta am făcut embolie pulmonară. Era pericol să mor în avion, dacă aş fi venit în România. Cu un tratament special în două săptămâni se va rezolva problema. Nu este grav. Lumea când aude se sperie, dar la mine este vorba doar de un singur vas de sânge şi mi s-a sugerat ca două săpămâni să nu iau avionul. La celelalte concerte din România voi cânta. O să văd cu ce vin”, a  spus Rona Hartner la Antena Stars.

 

O.P.