Această fetiță a fost umilită de profesor și n-a mai rezistat. Reacția ei face toți banii. BRAVO!

Această fetiță a fost umilită de profesorul ei în ultimul ei în fața întregii clase, dar n-a mai suportat, n-a mai făcut față insultelor aduse la adresa ei și a reacționat cât se poate de bine.rnrnAcest profesor ar trebui să fie dat afară din învățământ, nu așa te comporți cu un copil mic!

 

 

Citeste Si

Cum te ajută consumul de broccoli să lupți împotriva cancerului de piele

Cancerul de piele, cunoscut și sub denumirea de melanom, este o formă agresivă a cancerului și atunci când se află într-un stadiu avansat, această boală devine destul de dificil de tratat.

Expunerea prelungită la soare, arsurile solare sau acțiunea razelor UV pot duce la apariția cancerului de piele. Descoperit într-o fază incipientă, acesta poate fi tratat prin intermediul unei intervenții chirurgicale. Fiind o problemă care afectează un număr tot mai mare de persoane, cercetătorii au încercat să găsească diverse tratamente care să lupte împotriva acestei afecțiuni. Un studiu recent a descoperit că anumiți compuși care se găsesc în brocoli ar putea să reducă într-un mod semnificativ celulele care duc la apariția cancerului de piele.

RECOMANDAM SI:  Bătrânul a anunțat-o pe soție că vrea să meargă la doctor ca să facă rost de Viagra, dar soția lui are răspunsul pregătit de mult!

Cum te ajută consumul de brocoli să lupți împotriva cancerului de piele?
Combinând substanța extrasă din brocoli cu seleniu, cercetătorii au ajuns la un compus care ar putea distruge celulele canceroase, fără să producă alte dezechilibre în organism. Cu toate că acest experiment a arătat că mărimea tumorilor poate fi micșorată, cercetătorii sunt de părere că în brocoli, dar și în alte legume nu există o cantitate suficientă de compus pentru a distruge în totalitate celulele canceroase. Astfel, consumul de brocoli este recomandat pentru prevenirea cancerului, însă în prezent, acesta nu poate reprezenta tratamentul care să ducă la dispariția acestei afecțiuni, potrivit dailymail.co.uk.

RECOMANDAM SI:  Adio pastile! Alimentul care vindecă ficatul şi plămânii şi reglează metabolismul

Bianca Hriscu

Foto: shutterstock.com

sursa: avantaje.ro

Tine-ti familia si prietenii informati!

Comenteaza acest articol !

comentarii