CREDEA CĂ E ÎNSĂRCINATĂ ȘI ERA FOARTE FERICITĂ, DAR CÂND A VENIT MOMENTUL…

Lauren Knowles era în al nouălea cer atunci când testele ei de sarcină îi ieșeau toate pozitive. Însă în momentul în care tânăra de 27 de ani a observat că sângerează. La numai șapte săptămâni și jumătate de sarcină, medicii au trimis-o să facă analize mai amănunțite.

Mama, care trăia pe atunci în Marea Britanie, a fost îndurerată să afle că ceea ce ea credea că este un copil care crește în ea, nu era decât o tumoră care i se mărea în uter.

A fost diagnosticată cu sarcină molară, care reprezintă de fapt, potrivit reginamaria.ro: ,,Sarcina molara, cunoscuta de asemenea sub denumirea de mola hidatiforma, este o tumora benigna (nu este cancer) care se dezvolta in uter. O sarcina molara apare atunci cand ovulul fecundat are un set in plus de cromozomi de la tata. Aceasta anomalie care apare in momentul conceptiei va transforma ceea ce ar fi devenit placenta intr-o masa de vezicule care creste continuu.”.

În ciuda faptului că medicii chirurgi au îndepărtat o mare parte din tumoră și au început să o trateze cu chimioterapie, aceasta continua să crească într-un ritm alarmant.

Însă cinci luni mai târziu a ajuns la spital cu dureri îngrozitoare de stomac, simțind nevoia să împingă. Câteva momente mai târziu, femeia a dat naștere tumorii sale, care era de mărimea unei pere mai mari. Totul s-a petrecut în baia spitalului, unde femeia a mers și a simțit nevoia să împingă, dar nu i-a venit să creadă, s-a speriat atunci când a văzut că din ea a ieșit o masă ciudată, de culoare neagră.

După acest episod incredibil, femeia a suportat tratamentul prin chimioterapie și s-a însănătoșit, iar în cele din urmă a dat naștere unui copil sănătos, iar în prezent locuiește în Australia.