O româncă de 45 de ani se dezbracă în direct privită de zeci de mii de oameni! Mirela ”Dracu’ pe uscat” are sâni uriași și e noua regină a site-urilor de socializare

Mirela este noua senzație a Internetului din România. E mai dotată, mai talentată și mai rea de gură decât Floricica Dansatoarea.

Mirela aka ”Dracu’ pe uscat” are niște sâni uriași, cu care atrage peste 10.000 de vizitatori în timp real la fiecare live. Și face live aproape zilnic, timp în care își scoate hainele își provoacă fanii

Aw – Top

să-i trimită mesaje. Ce-i drept, multe dintre acestea sunt înjurături și jigniri, la care Mirela răspunde la fel. Se crează un amestec de scandal cu se* și manele care pare să prindă incredibil la public.

Mirela este în prezent urmărită de zeci de mii de abonați pe conturile de socializare și pe cel de Youtube. Fanii o apreciază că este directă și spune lucrurilor pe nume, că este naturală și nu se ferește să-și arate nurii, chiar dacă nu este genul fotomodel.

Cine este de fapt Mirela?

Conform huff.ro, numele ei real este Mirela Eleonora Oprea, este născută în Constanța acum 45 de ani și locuiește de 23 de ani în Spania. E căsătorită de 26 de ani, are 3 copii și un nepot.

Este casnică și își dedică timpul familiei dar și activităților pe rețelele de socializare unde este deja super-star!