Cum arată apartamentul Iuliei Albu

Iulia Albu are un apartament imens de lux într-un complex de fițe! Bucătăria ei valorează zeci de mii de euro! Are 4 cuptoare și 3 plite! Uite cum arată:

Iulia Albu ne-a primit in bucataria ei de fite ce valoreaza zeci de mii de euro! Desi nu e experta intr-ale gatitului, jurata “Bravo, ai stil!” are 4 cuptoare si 3 plite!

Iulia Albu si-a facut pe canalul Youtube o rubrica de Cooking show, „La Iulia Albu in bucatarie”, unde posteaza mai multe episoade in timp ce gateste. Vedeta Kanal D filmeaza in bucataria ei imensa, din apartamentul cu 3 camere, dintr-o zona de fite din Capitala, unde s-a mutat de cateva luni, unde are 4 cuptoare, 3 plite, frigider, congelator imens, camara si masina de spalat vase. Fanii s-au ingramadit sa vada episoadele de cooking show, astfel ca, in doar cateva zile, la un singur episod s-au strans peste 90.000 de vizualizari.

Iulia Albu ne-a aratat si noua bucataria ei de fite si ne-a dezvaluit cat de simplu ii este sa gateasca cu cele 4 cuptoare. “Bucataria costa destul de mult, dar din punctul meu de vedere este important sa investesti in anumite lucruri din casa. Eu investesc si-n vaze, si-n flori. O bucatarie se poate face incepand de la cateva mii de euro la cateva zeci de mii de euro. Sigur ca nu aveti nevoie de 4 cuptoare, dar eu am nevoie pentru ca la mine acasa se filmeaza si un cooking show. Va ajunge unul singur. Eu, pana la acest proiect, nu stiam sa gatesc. E foarte simplu sa gatesti cu aceste cuptoare. Am plita pe gaz si mai am doua plite pe inductie. Partea mea preferata la aceste plite este hota… care este foarte puternica si trage tot. Mai am masina de spalat vase, dulapuri, un frigider si un congelator. Si mai am o camara”, a declarat Iulia Albu pentru WOWbiz.ro.

Jurata “Bravo, ai stil!” Iulia Albu are patru cuptoare in bucatarie, insa nu le foloseste pe toate in acelasi timp. Din cele 3 plite, vedeta Kanal D le prefera pe cele pe inductie.

Sursa foto&text: wowbizz.ro