Femeia bătută de criminalul din Făget a murit la spital. Aceasta a fost atacată miercuri în parcul din localitate

Femeia bătută cu bestialitate de criminalul din Făget, Ionel Boldea, a murit la spital, anunță surse medicale astăzi. Aceasta fusese atacată de bărbatul care consumase droguri miercuri dimineața. Soțul ei a murit atunci pe loc după mai multe lovituri de cuțit pe care timișeanul le-a aplicat, furându-i bicicleta, după care a furat și o mașină din localitate.

Femeia bătută de Ionel Boldea în parcul din Făget a murit pe patul de spital

Femeia de 59 de ani fusese internată încă de miercuri în stare gravă la Terapie Intensivă. Bărbatul care i-a atacat pe cei doi soți, care erau părinții unei foste iubite de-ale acestuia, a mai bătut alte 4 persoane, iar unele sunt și ele în stare gravă. Femeia atacată la Făget a fost internată la Spitalul Județean din Timișoara, unde a fost supusă unor intervenții chirurgicale.

 

Victima a suferit multiple traumatisme și leziuni, iar medicii au făcut tot ce le-a stat în putință, dar nu au reușit să o salveze. Atacul s-a produs miercuri înainte de ora 8 dimineața. Soții atacați au mers în parc cu bicicletele și s-au apucat de făcut exerciții la aparatele fitness instalate în aer liber.

Criminalul din Făget, după grozăviile comise: „Icoana de argint m-a făcut să am o forță inumană”

Ionel Boldea consumase trei tipuri de droguri și și-a recunoscut fapt după ce a fost prins, a doua zi, joi dimineața, în timp ce se întorcea acasă să facă duș. Acesta a făcut câteva declarații halucinante după ce a comis crima din parc. A spus că a văzut o icoană cu Maica Domnului care i-a dat o putere inumană.

„Din cauza unei icoane dintr-o cameră (n.r.: referitor la motivele pentru care a comis crima) Icoana de argint m-a făcut să ies din casă la șase dimineața și să am o forță inumană. Am dat cu piciorul, am spart capul unei femei, am spart capul unui om. Nu mă agresați că mă gândesc rău. Nu am vrut, dar am fost forțat de situație să fac rău”, le-a spus Boldea anchetatorilor.