A murit lângă spital, după ce medicii îi spuseseră că este sănătoasă. Cazul unei femei din București

O femeie de 47 de ani din București a murit în parcarea spitalului de unde a fost externată! Caz șocant în București, chiar la spitalul unde un așa-zis medic ginecolog a lucrat timp de 10 ani fără diplomă! O femeie a murit la doi pași de spitalul județean Ilfov, după ce a fost trimisă acasă de medici. Femeia de 47 de ani a murit în mașină, în fața spitalului, în brațele soțului ei, după ce a fost văzută și de doi medici veniți cu ambulanța!

O femeie de 47 de ani din București a murit în parcarea spitalului de unde a fost externată

„Soţia mea a murit cu zile, medicii nu şi-au făcut datoria, nici la spital nici la ambulanţă. Trăim într-o ţară în care murim cu zile. Asta e realitatea, nu e doar un fapt”, a declarat soțul femeii, Sandu Vasile, pentru știrileprotv.ro. „Era la menstruaţie, o sângerare mai puternică şi se simţea foarte ameţită. Şi am zis să mergem la spital să ne facem bine”, a transmis soțul.

George Cuculici, șeful UPU al Spitalului de urgenţă Ilfov: ”Nimic grav. Toate analizele sunt bune, un grad mic de anemie, singurul fibromul de care ştia, care nu sângera acum, a spus că ameţeşte de 24 de ore, un sindrom vertiginos care venea pe fondul menstrei. Nimic altceva”.

Femeia a murit în mașina sa, lângă spitalul, după ce a fost văzută și de medicii de pe două ambulanțe

”A primit tratament cu două perfuzii şi i s-a recomandat un control neurologic pentru sindromul vertiginos. Nimic făcut pe ecografie şi pe analize, care să arate altceva. Se simțea bine şi a plecat cu soţul”, a transmis acesta.

Citeste si:  Gutuia, fructul de aur al toamnei! Face minuni în organism: scade colesterolul, tensiunea, previne cancerul și ne stimulează imunitatea

Soțul femeii îi contrazice pe medici: ”Nici nu am apucat să ies pe uşa spitalului cu ea, că a căzut, iar i s-a făcut rău. Nu a băgat-o nimeni în seamă. Eu nu am fost de acord să plece în situaţia în care era, era şi noapte”.

Femeia i-a spus bărbatului că după ce îşi trage puţin sufletul va încerca să conducă spre casă, deoarece soțul său nu avea permis auto. Starea ei de sănătate nu s-a ameliorat deloc, ba chiar s-a agravat. Disperat, bărbatul s-a întors la spital şi a cerut iar ajutorul doctorilor.

”După 3 ore aproximativ, când am pus mâna pe ea era rece. Nu mai puteam comunica bine că nu mai vorbea. Am fugit la spital şi i-am rugat pe brancardieri să vină cineva, unul din ei care are carnet să ia maşina să o aducă la spital. M-au refuzat că nu pot să părăsească camera de gardă şi să dau telefon la salvare”.

 bserve.