A urlat de durere când logodnicul s-a prăpădit cu 52 de zile înainte de nuntă. A fost distrusă, dar s-a îmbrăcat în rochia de mireasă, și ce a făcut a șocat o lume întreagă! E unic, așa ceva nu s-a mai întâmplat

Minunata ei rochie de mireasă, odată un simbol al bucuriei și al unei vieți împreună, a devenit rapid un semn de tristețe și goliciune. În acest moment a decis Janine că își va face pozele de nuntă, oricum. În acest fel rochia, în loc să îi cauzeze durere uriașă, ar onora amintirea logodnicului ei.

Ședința foto a avut loc sub apă și simbolizează toate stările negative pe care le-a simțit, dar și faptul că, astfel, se „curăță” de ele. Janine crede că el și-ar fi dorit asta: „Am făcut-o fiindcă am vrut să mă eliberez de pierderea logodnicului meu… Această rochie era pentru el. Am făcut-o pentru că John ar fi vrut să fac ceva de acest gen. Voia ca eu să am ce e mai bun din viață. Chiar am simțit că Johnny îmi zâmbește de acolo de sus și că în final îmi oferă eliberarea de care aveam nevoie pentru a merge mai departe. După ședința foto am simțit că viața mea este din nou posibilă”, a declarat Janine.

„Dacă aș putea spune ceva oamenilor aflați în suferință, le-aș zice asta: ascultă-ți inima! TU ești cea mai importantă persoană, și numai TU te poți ajuta”, a mai precizat ea. Haideți să o credem pe cuvânt! Iată ce a ieșit din această poveste despre speranță:

Citeste si: Erau în magazinul de rochii de mireasă când una a zis despre cealaltă: ,,Nu știam că se mărită și balenele!” Vânzătoarea a făcut-o să tremure de rușine!

Răutatea și cruzimea sunt un fenomen destul de comun în lumea în care trăim, unii nu ezită să își arate în gura mare furia și să îi jignească pe ceilalți. Dar, din fericire, mai sunt și oameni care știu cum să îi pună la punct pe aceștia. Oameni suficient de curajoși pentru a-i apăra pe cei fără apărare.

O fată își alegea rochia de mireasă, strălucea de fericire fiindcă, foarte curând, visul ei avea să se împlinească! Arăta superb în rochia ei albă care îi va permite să fie o prințesă în ziua cea mare a nunții.

Apoi, în același magazin, au apărut o mamă și o fiică, atunci ele au observat-o pe mireasa cea fericită și nu puteau trece de ea, fiica a spus tare:

,,Nu înțeleg cum ASTFEL de oameni se pot căsători.”

Mama a răspuns:

,,Credeam că balenele nu se căsătoresc.”

Mireasa, care era plinuță, fără să fie însă grasă, a auzit dialogul și ochii i s-au umplut de lacrimi. Era rușinată și se înroșise. Își dorea doar să termine mai repede cu probatul și să fugă din magazin, dar proprietara magazinului a oprit-o, cu blândețe. S-a apropiat de cele două femei cu următoarele cuvinte:

,,Nu înțeleg, crezi că vei găsi o rochie pentru tine în magazinul meu?”

Fata a răspuns arogant:

,,Desigur! De fapt am venit pentru o rochie pe care am plătit-o deja.”

Proprietara s-a dus calmă la tejgheaua magazinului, a întrebat-o pe fata cea nesimțită cum o cheamă și i-a dat câteva hârtii. Mama a întrebat ce înseamnă asta, iar proprietara a răspuns:

,,Semnând acest document, confirmați că vreți să vi se dea banii înapoi pentru rochie. Puteți căuta o rochie în alt magazin, pentru că tocmai v-am anulat comanda. Îmi pare rău, dar refuz să vă ajut. Acum, vă rog, părăsiți magazinul înainte să sunt la poliție.”

Fata era furioasă, a început să arunce cu obiecte și a spart ferestrele magazinului. Nunta ei era într-o lună și era prea târziu să caute altă rochie. Mama a încercat să protesteze:

,,Am comandat rochia specială pentru o zi importantă, cum puteți să ne anulați comanda?”

Dar proprietara a răspuns:

,,Am anulat-o pentru că nu vreau ca o singură mireasă să simtă că nu e demnă să se căsătorească din cauza modului în care arată. În mod evident, vă considerați mai buni decât alții. Dar în magazinul meu, nu am loc pentru oameni ca voi. Voi suna la poliție. Cum am informațiile cardului vostru de credit, am tot dreptul să rețin banii pentru lucrurile sparte de fiica dumneavoastră în magazinul meu.”

Femeia scoasă din sărite a părăsit magazinul, iar mireasa tristă a fost încântată de atitudinea proprietarei.

Ceea ce nu știau cele două femei nesimțite era faptul că fiica proprietarei suferea de un dezechilibru hormonal care nu îi permitea să piardă în greutate, drept urmare o înțelegea pe mireasa care-și alegea rochia, ca nimeni altcineva.

O poveste valoroasă care trebui să ne amintească să nu judecăm pe nimeni după aparențe, după greutatea în plus. Nu știm niciodată ce se ascunde dincolo.