A vazut ca sotul o suna, asa ca a raspuns. A zis „Alo” de mai multe ori, dar barbatul nu raspundea. La un moment dat s-a oprit si a ascultat zgomotele care se auzeau. Cand si-a dat seama ce se intampla, a inceput sa planga! Ce se întâmpla cu soțul ei chiar în acel moment:

O banală greșeală a dus la destrămarea unei familii din Marea Britanie, familie care părea a fi incredibil de unită până în acel moment.

Totul a început într-o seară, în momentul în care telefonul Lisei James a sunat. Era chiar soțul ei la capătul celălalt al firului. Puțin neliniștită, gândindu-se că s-a întâmplat ceva, femeia a răspuns.

A pus „Alo” de mai multe ori, dar soțul ei nu îi răspundea. Lisa nu a închis și a rămas pe fir, ascultând cu atenție zgomotele care se auzeau. După 5 minute, a realizat ceva de-a dreptul șocant!

Soțul ei o sunase din greșeală, propabil în momentul în care s-a așezat pe telefon. Apelul a transmis astfel toată scena intimă pe care bărbatul o avea în acel moment cu amanta lui.

În cele din urmă, femeia a închis, iar dimineață, când soțul a ajuns acasă, s-a decis să-l confrunte. Acesta nu a negat și i-a mărturisit că o înșală de un an de zile.

Lisa nu a mai stat pe gânduri și a băgat imediat divorț.

A ajuns acasă mai devreme, voia să-i facă o surpriză, dar a aflat cel mai murdar secret al soției când a intrat în dormitor: „Cum am putut fi atât de orb?”

Un soț a primit șocul vieții în momentul în care, dorind să îi facă o surpriză soției, a ajuns mai devreme acasă. Nu știa, însă, că viața avea să i se schimbe radical!

Bărbatul a intrat în dormitorul conjugal și a aflat ceva care-l va marca pentru totdeauna și va schimba viața amândurora. Soțul observase că în ultima perioadă femeia se cam distanțase de el, în plus, începuse să și se aranjeze mai mult, avea mereu părul coafat.

Dacă își putea imagina că soția îl poate înșela, nu i-a venit să creadă în momentul în care a intrat în cameră că bărbatul cu care aceasta era infidelă era chiar fratele lui!

„Încă locuiesc cu soţia mea, când o văd cu fiicele noastre îmi vine să plâng. Sunt distrus, nu cred că vom mai avea un viitor împreună. M-am gândit că a început să îi placă alt bărbat dar nu am crezut nicio secundă că ar putea fi vorba chiar de fratele meu”, a spus bărbatul pentru The Sun, citat de antena3.ro.