A venit să-şi ia iubita cu el, în Anglia, ca să-i devină soţie dar ce a găsit acasă l-a făcut să-şi ia zilele! Cum a fost posibilă așa o tragedie:

Povestea lui îţi va sfâşia sufletul!
Un tanar de 32 de ani din Targu-Carbunesti si-a luat viata dupa o deceptie in dragoste.

Catalin Prapuceanu avea o iubita in orasul natal, cu care avea o relatie de 9 ani, iar de curand se intorsese in tara pentru a o lua si pe ea cu el, in Anglia, unde visa sa se si casatoreasca.

Cand a ajuns in tara insa, Catalin a aflat ca Ramona, iubita sa, vrea sa puna punct relatiei, relateaza gorj-domino.ro.

„Am auzit ca bietul Catalin venise neanuntat in tara si a aflat ca Ramona avea pe altcineva. S-au certat rau. Ea ii spunea, cand el fusese in Anglia, ca va veni si ea la el, iar el ii mai trimitea si bani. Asa se aude. A fost distrus cand a aflat ca ea avea pe altul si ca nu il mai iubea”, a spus un cunoscut al celor doi tineri. Aceleasi surse sustin ca Ramona si Catalin se despartisera, dar barbatul accepta cu greu ideea.

Catalin si iubita sa au fost la sediul Politiei Targu-Carbunesti in dimineata zilei de miercuri. Cei doi tineri se certasera, iar fata a facut chiar si o sesizare telefonica la politie, spunand-le oamenilor legii ca tanarul i-a facut scandal. Dupa ce au ajuns in fata oamenilor legii, cei doi fosti iubiti s-au impacat. Seara, insa, Catalin Prapuceanu a decis sa isi ia viata si s-a aruncat in fata unui tren care circula pe relatia Craiova-Targu-Jiu-Petrosani. In urma impactului violent, trupul tanarului a fost spulberat. Familia lui le-ar fi spus politistilor ca acesta se certase cu iubita sa si acesta ar putea fi motivul pentru care si-a luat viata.

Pe pagina sa de socializare a lui Cătălin Prăpuceanu, prietenii tânărului au lăsat mesaje care conduc spre varianta susținută și de familia acestuia în fața polițiștilor: Cătălin și-a încheiat socotelile cu viața din cauza unei decepții în dragoste. „Nu mă pricep prea bine la cuvinte, dar tot ce pot să spun este că eu, împreună cu familia mea, suntem consternați de tragicul eveniment petrecut în familia bunului nostru prieten, Ilie Prăpuceanu. Dumnezeu să-l odihnească în pace pe dragul nostru prieten, Cătălin. Nu te vom uita niciodată!”, a scris un cunoscut de al familiei Prăpuceanu pe facebook. „Învață să te iubești pe tine și după pune suflet într-o relație și nici atunci nu-ți lua ce ai mai de preț pe lume, viața… căci doar una e și nimic nu e mai de preț. Nu te gândi că scapi de greutăți, cei care ți-au făcut zilele nefericite vor trăi în continuare și vor face și pe alții să sufere, încearcă să lupți, să ieși învingător din greul în care ai intrat, treci peste și mergi mai departe și apără-te de oamenii care sunt cruzi. Mi-aș fi dorit ca aceste cuvinte să le scriu cu măcar 3-4 ore înainte, să nu se întâmple una din cele mai mari tragedii din familia mea si aceste cuvinte să le citească și un om foarte bun care a renunțat să ne aștepte pe mine si pe sora mea cu zâmbetul larg și plin de viață la care țin și voi tine toată viața și nu-l voi uita niciodată”, a postat o rudă de a lui Cătălin pe Facebook.

Sursa: gorj-domino.ro