Accident groaznic pe E85! Două femei însărcinate, în stare gravă / FOTO

Un accident foarte grav a avut loc duminică seară pe E85. Două tinere, de 24 și 32 de ani, ambele însărcinate, au ajuns în stare gravă la spital. Conform primelor informații, una dintre ele este paralizată.

Accidentul s-a produs după ce o șoferiță din București, din motive încă necunoscute, a ajuns pe contrasens și a lovit un autoturism care circula regulamentar. Impactul s-a produs la o viteză foarte mare, motiv pentru care toate persoanele implicate au fost rănite.

Cele două femei însărcinată, șoferul nevinovat și șoferița vinovată au fost transportați de urgență la spital. În urma impactului, autoturismul șoferiței vinovate a luat foc, însă oamenii au scos-o rapid pe femeie.
Polițiștii au demarat o anchetă. După ce s-au făcut măsurătorile necesare la fața locului, aceștia urmează ă stabilească cu exactitate cum s-a produs accidentul grav.

Vă reamintim că tot duminică a avut loc un accident grav în Cluj. O șoferiță începătoare ar fi călcat prea tare pedala de accelerație și a ajuns pe contrasens, acolo unde a lovit în plin o dubă. În urma impactului fata a fost rănită grav și a murit câteva minute mai târziu. Mama și fratele ei au fost duși de urgență la spital, în stare gravă.

 

Ana Maria avea 21 de ani. Prima persoană care a ajuns la locul accidentului a povestit că a văzut-o pe fată cum se stingea din viață, fiind prinsă între fiarele contorsionate ale autoturismului.