Accident teribil în Sighetu Marmaţiei! Tânăr de 22 de ani, mort după ce a intrat într-un stâlp / FOTO

Un accident foarte grav a avut loc noaptea trecută în Sighetu Marmaţiei. Un tânăr în vârstă de 22 de ani a murit, după ce nu a mai putut stăpâni maşina, din cauza vitezei.

Potrivit primelor informaţii, tânărul gonea pe străzi cu o viteză foarte mare. La un moment dat a lovit un stâlp de electricitate, apoi s-a răsturnat şi s-a oprit într-o conductă de gaz. A fost pericol de explozie.

Forţele de intervenţie au ajuns rapid la faţa locului. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe tânărul de 22 de ani. „De două ori a trecut pe lângă blocul nostru. Am ieșit la geam pentru că nu am știut ce se întâmplă. Gonea pe șosea. Cred că avea 200 km/oră. Chiar a zis soțul meu: ăsta se omoară!„, a spus o femeie care l-ar fi văzut gonind pe stradă înainte de accident, potrivit vasiledale.ro.

O altă tragedie a avut loc în Iaşi, sâmbâtâ dimineaţă. Două autoturisme s-au ciocnit violent, iar în urma impactului doi oameni au murit. Potrivit primelor informaţii, unul dintre şoferi era sub influenţa alcoolului. Acesta avea o alcoolemie de 0,55mg/l alcool în aerul expirat.

Potrivit bzi.ro, ambele autoturisme care s-au ciocnit au rămas cu acul de kilometraj blocat la 140 de km/h, semn că ambele aveau viteză mare în momentul producerii impactului devastator.