Această blondă din Iași si-a băgat amantul în pat și și-a chemat viitorul soţ. Ce a urmat întrece orice imaginație

O posibilă seară romantică s-a încheiat cum nu se poate mai rău pentru un tânăr care a mers în apartamentul amantei sale. Scenariul nu s-a desfășurat conform planurilor tânărului, iar aventura s-a încheiat… la poliție.

Conform bzi.ro, Maria Păunița Cecan – 25 de ani, ochi alunecoși, inimă zburdalnică – a cunoscut un bărbat, de 30 de ani, din Roman, Alin Ionel Pricope. Cei doi locuiesc împreună. Înainte de a se cunoaște cu actualul partener de viață, femeia avusese o altă relație cu un alt tânăr. Dar totul părea a se fi încheiat, cei doi mergând pe drumuri separate. Totuși, iată că amintirile dulci ale trecutului comun nu le-au dat pace, așa că au hotărât să se întâlnească, pentru o seară romantică, chiar în apartamentul unde locuiește Maria Păunița.

Zis și făcut. Tânărul a ajuns în apartamentul Păuniței, s-a făcut ”comod”, numai că – după un oarecare interval de timp – a apărut Alin Ionel Pricope, partenerul actual al tinerei. Pricope a început să-l lovească pe băiat și l-ar fi amenințat cu moartea. Ulterior, l-a filmat dezbrăcat și i-a cerut o sumă importantă pentru ca imaginile deocheate să nu ajungă pe rețelele de socializare.  „Victima a mers în apartamentul femeii unde a fost surprins de prietenul acesteia. Cel din urmă l-a lovit, amenințat și filmat cu telefonul mobil. Ulterior, l-a șantajat, cerându-i suma de 5.000 de euro pentru a nu face publice imaginile”, a precizat o sursă din cadrul anchetei.

Tânărul agresat a reușit să fugă din apartament și a depus o plângere la poliție, iar Păunița și Pricope au fost ”săltați” de polițiști. Maria Păunița Cecan este acuzată de șantaj și complicitate, iar Alin Ionel Pricope este acuzat de distrugere, șantaj, lovire și amenințare.