Actorul român de 72 de ani care se iubește cu o tinerică de 30: ”Vreau să mă muște, să mă ciupească”

El – 72 de ani, ea – 30, un cuplu atipic, ar spune unii. Cei doi, însă, trăiesc o poveste de iubire incredibilă, în ciuda diferenţei uriaşe de vârstă. Cine este actorul român care se iubeşte cu o tinerică?!

Actorul român care se iubeşte cu o tinerică

Îi despart 42 de ani, însă diferenţa de vârstă dintre ei nu i-a afectat deloc. Actorul Ion Haiduc şi Alexandra Aga trăiesc o poveste de dragoste care depăşeşte orice barieră. S-au întâlnit în urmă cu nouă ani, iar de atunci formează un cuplu.

 

Întâlnirea noastră este, poate, una din poveștile frumoase care le știu eu. Are o notă foarte serioasă, în ciuda diferenței dintre noi doi. Alexandra era studentă în anul II, abia îl începuse și era la Mircea Rusu studentă, la UNATC. A vrut să vadă o repetiție la Teatrul Național. S-a dus la Stănciulescu, la regizor, dar actrița principală a zis că nu dă drumul la niciun student, că la repetiții actorul e cam în fundul gol.

Ceea ce e adevărat. Lumea își face o altă impresie. Alexandra a fost dezumflată rău. Și mi-a scris pe Facebook dacă poate să vină la o repetiție. Eu i-am răspuns că o accept, i-am dat numărul de telefon. Era cruduță pe vremea aia, nu ştia mare lucru”, a povestit Ion Haiduc.