Adela Popescu, distrusă de moartea lui Mihai Constantinescu. Vedeta a plâns de faţă cu toată lumea / VIDEO

Vestea morţii lui Mihai Constantinescu a venit ca o mare lovitură pentru toţi cei care l-au cunoscut. Artistul a fost un om care a ştiut mereu să le întindă o mână de ajutor colegilor săi, astfel că dispariţia lui a provocat o durere mare în sufletele celor alături de care care, cândva, împărţea aceeaşi scenă.
Adela Popescu, afectată de moartea lui Mihai Constantinescu
Mihai Constantinescu a fost unul dintre oamenii care au ştiut să le deschidă uşi tinerelor talente, care în ziua de astăzi au devenit artişti în toată firea. Din această categorie face parte şi Adela Popescu. Artistul a fost cel care i-a descoperit talentul artistic şi a ajutat-o să se facă mare.

Vestea morţii lui Mihai Constantinescu a îndurerat-o profund pe Adela Popescu care a mers să-şi ia adio de la bunul ei prieten. De altfel, Adela Popescu se înţelegea foarte bine şi cu Simona, nevasta acestuia, alături de care a împărţit momente frumoase de-a lungul timpului.

Joi, când Mihai Constantinescu a fost înmormântat, paparazii Spynews au surprins-o pe îndrăgita vedetă în timp ce tocmai plecase de la biserică. Adela Popescu aştepta un taxi şi se afla alături de tatăl ei. Vizibil afectată, Adela Popescu avea ochii în lacrimi, semn că nu s-a sfiit să plângă la biserică, de faţă cu toată lumea. O fire sensibilă şi cu suflet mare, Adela Popescu i-a fost mereu recunoscătoare lui Mihai Constantinescu pentru tot ceea ce a făcut pentru ea, astfel că momentul despărţirii a fost unul greu.
De altfel, Adela Popescu a avut şi un mesaj emoţionant pe reţelele sociale.

„Te rog să revii, Înger de lumină / Fă-mi de mai poţi viaţa mai senină / Te rog să revii, dă-mi secretul vieţii / Şi du-mă-n zbor, într-o lume de vis, spre necuprins…”. Mulţumesc. Îmi pare rău”, este mesajul transmis de Adela Popescu, după moartea lui Mihai Constantinescu.