Adela Popescu este în culmea fericirii. A dat vestea la zece luni, după ce a devenit mamă pentru a doua oară

Adela Popescu are parte de una dintre cele mai frumoase zile din viața ei. Simpatica vedetă a făcut anunțul public, pe rețelele sociale, acolo unde le-a transmis fanilor motivul pentru care este atât de fericită.

Mama Adelei Popescu își aniversează ziua de naștere

Adela Popescu este foarte fericită pentru că astăzi este ziua de naștere a mamei ei. Vestea a fost dată de vedetă pe Instragram, acolo unde a postat o fotografie emoționantă cu cea care i-a dat viață, dar și un mesaj care te unge la suflet. ”La mulți ani, mama frumoasă, primul meu Rai… ❤️”, a scris Adela Popescu pe Instagram.

Adela Popescu are o relație foarte bună cu Doina Popescu, mama ei, și îi este recunoscătoare pentru tot ceea ce a făcut pentru ea și pentru frații ei. Chiar dacă toată viața a observat sacrificiile pe care aceasta le-a făcut pentru familie, cea mai mare prețuire i-a adus acum, când Adela Popescu a devenit la rândul ei mamă, și a înțeles ce înseamnnă cu adevărat dragostea pentru copii.

În plus, pentru că Doina Popescu vrea doar să-și vadă copiii și familia fericiți a decis, în urmă  cu câțiva ani, să se mute cu soțul ei în București. Chiar dacă au trăit o viață în Șușani, Doina Popescu nu a stat pe gânduri și a venit în Capitală, pentru a-și ajuta fiica cu creșterea celor doi  copii. Doina Popescu a fost educatoare, astfel că grija pentru nepoței a venit ca un lucru firesc.

În plus, un alt lucru emoționant pentru Adela Popescu îl reprezintă faptul că ziua de naștere a mamei sale este la doar câteva zile după aniversarea sa. Pe 8 octombrie, simpatica actriță a împlinit 33 de ani. „M-am gândit s-o duc eu la platou pentru că sigur va sta numai pe telefon.😎 La mulți ani, iubirea mea!”, a scris Radu Vâlcan în dreptul unei fotografii alături de Adela Popescu postată de ziua soției sale.