Adriana Bahmuţeanu a rămas fără custodia copiilor: “M-am gândit să îmi iau zilele”

Vești proaste pentru Adriana Bahmuțeanu. Îndrăgita prezentatoare TV trece printr-un moment dificil. Nu va putea locui alături de copiii săi, ca urmare a deciziei instanței. Magistrații au hotărât ca cei doi băieți să rămână în grija tatălui, Silviu Prigoană.

Lovitură pentru Adriana Bahmuțeanu. Copii vor rămâne la Silviu Prigoană
Cu toate că războiul cu fostul soț este departe de a se fi încheiat, Adriana Bahmuțeanu a pierdut una dintre cele mai importante lupte. În ciuda faptului că nu a obținut custodia exclusivă asupra celor doi băieți ai săi, vedeta va avea totuși dreptul de a petrece două weekend-uri pe lună alături de ei.

„Custodia este comună, dar domiciliul copiilor s-a stabilit la mine. Copiii sunt la mine din decembrie, s-au văzut cu mama lor pe 2 martie, când le-am zis eu să îi facă niște felicitări. În 90 de zile, au vorbit cu mama lor la telefon de 54 de ori, deci din două în două zile” , a declarat Silviu Prigoană pentru Antena Stars.

Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre decizia magistraților
„„I-am crescut patru ani singură, așa cum am putut eu. Din luna decembrie încearcă să îi rupă de mine și de mama mea, de bunica lor. Nu m-a lăsat să vorbesc cu ei la telefon. Mâine mă voi duce la Protecția Copilului. Evident că este o durere foarte mare, o singură dată ne-am văzut 10 minute la un mall. M-am gândit să-mi iau zilele, dar am zis că mai bine trăiesc, pentru copiii mei.

Eu nu sunt nici moartă, sunt în viață, sunt mama copiilor. În perioada asta plănuiesc o operație, am probleme grave de sănătate. După operație, nu voi avea voie să fac efort. Nu mi se pare corect cum se procedează, nici nu m-a lăsat să duc copiii la doctor” , a reacționat Adriana Bahmuțeanu, la aflarea veștii că cei doi băieți vor locui în continuare alături de tatăl lor.