ALEXANDRA BADEA, CEA MAI TÂNĂRĂ MĂMICĂ MOARTĂ ÎN TRAGEDIA DIN IALOMIŢA! ŞI-A PRESIMȚIT MOARTEA? GESTUL FĂCUT ÎNAINTE DE ACCIDENT

Alexandra Maria Badea avea 22 și, în urmă cu ceva timp, a dat naștere unui copil care va crește acum fără să mai aibă cui să-i spună: “mamă”. Cu lacrimi în ochi și sufletul nimicit de suferință, tatăl tinerei a făcut mărturisiri emoționante și a dezvăluit gestul pe care aceasta l-a făcut înainte să își piardă viața în accidentul din Ialomița. Unii dintre apropiații săi cred că Alexandra Badea și-ar fi presimțit moartea și de aceea a luat o decizie importantă, dar, pe care, din nefericire, nu a reușit să o ducă la bun sfârșit.

Alexandra Badea și-a presimțit moartea? Gestul făcut de tânăra mămică înainte să moară în accidentul din Ialomița

Alexandra Badea mai avea câteva zile până să la obținerea permisiului de conducere și, astfel, ar fi scăpat de navetă. Potrivit declarațiilor tatălui său, ea era foarte fericită pentru că luase de curând sala și fusese programată să dea traseul. Parcă presimțind că ceva teribil ar urma să se întâmple… în inima tinerei mămici încolțise dorința de a-și cumpăra o mașină ca să nu mai fie nevoită să călătorească zilnic cu microbuzul la București. Ea făcea naveta de un an.

Citește și: Mesajul transmis de Klaus Iohannis după accidentul înfiorător din Ialomița: “Nepăsarea criminală…”

“Acum făcea şcoala de şoferi, era foarte bucuroasă că luase sala şi urma să dea traseul. Şi culmea, o omoară un şofer profesionist. Pentru mine era cel mai bun copil… Altceva ce aş putea să vă spun? Îngerul meu”, a spus bunicul Alexandrei Badea.