„Alexandra este vie”. Anunț uluitor făcut în direct la postul TV italian Rai 3

Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu nu sunt declarate moarte, oficial, astfel încât – în pofida declarațiilor făcute de Gheorghe Dincă – familiile acestora speră, din toată inima, că fetele vor fi găsite.

Alexandru Cumpoănașu și mama Alexandrei, Tudorița Măceșanu, au fost prezenți în studioul televiziunii italiene Rai 3. Gheorghe Dincă a petrecut mai multă vreme în Iatalia, în urmă cu câțiva ani, și a fost bănuit că a făcut parte dintr-o rețea de trafic de persoane. Mai mult, există informații – vezi, de pildă, declarațiile făcute de patroana unui bar din Napoli – conform cărora Alexandra Măceșanu a fost văzută în Italia.

Tudorița Măceșanu a făcut un apel disperat, în timpul emisiunii, astfel încât, în eventualitatea în care cineva le vede pe Luiza și pe Alexandra, oamenii legi să fie, imediat, informați.

”Vă rog din tot sufletul, cine o vede, cine le vede pe fete, să anunțe poliția, să vă anunțe pe dumneavoastră. Să nu le pună viața în pericol. Rog toată populația Italiei, dacă le vedeți… eu cred că sunt vii, că Alexandra e vie”, a spus mama Alexandrei Măceșanu.