Alexandru Cumpănașu a cedat nervos. A plâns minute în șir, live pe Facebook

Stresul pare să îl fi ajuns din urmă pe Alexandru Cumpănașu. Deși a obișnuit să facă live-uri pe Facebook, acolo unde se conectează și vorbește cu diverșii săi admiratori, Cumpănașu a surprins atunci când efectiv a cedat nervos și a început să plângă, sub privirile miilor de oameni șocați.

Timp de câteva minute bune, Alexandru Cumpănașu a rămas tăcut și a plâns în liniște, în fața tuturor celor care îl urmeau în live-ul de pe Facebook. Totul s-a întâmplat în live-ul de marți, de pe 15 octombrie, atunci când, pare se, Cumpănașu a cedat psihic și s-a declarat obosit de lupta pe care o duce.

Alexandru Cumpănașu a cedat psihic
Live-ul a și început într-un mod bizar. Timp de aproximativ un minut, a fost o liniște mormântală, primele sunete fiind făcute de soția lui Cumpănașu, care l-a întrebat ce face. Pe un ton grav, acesta i-a răspuns: „Sunt în live, Simona. Mai ai și alte întrebări?”

După ce a mai vorbit cu câțiva prieteni virtuali, Alexandru Cumpănașu a ajuns la capătul puterilor și a edat psihic. A început să plângă, iar această stare s-a menținut timp de câteva minute bune. Nu a scos niciun cuvânt și a privit în gol spre cameră, în timp ce lacrimile în curgeau pe obraz. Nu s-a întâmplat doar o dată, ci de două ori, scenariul repetându-se.

„Sunt la capătul puterilor. Acest sistem nenorocit care acționează în fiecare zi pe mine mă aduce în starea de a mă gândi foarte serios la ce urmează. (…) Nu mi se pare drept că o luptă pentru binele tuturor să o ducă un singur om”, a spus Cumpănașu.