Alexandru Cumpănașu a văzut-o pe Alexandra: „Era pe un pod, zâmbea”

Mesaj tulburător postat de Alexandru Cumpăanșu, în urmă cu câteva momente. Acesta a anunțat că a văzut-o pe Alexandra Măceșanu și se declară răvășit de clipele prin care a trecut.
Alexandru Cumpănașu a postat un mesaj cutremurător, pe rețelele de socializare.

Răvășit și extrem de afectat, Alexandru Cumpănașu a explicat că Alexandra Măceșanu, nepoata lui și una dintre presupusele victime ale lui Gheorghe Dincă, i s-a arătat în vis. Acesta a descris în detaliu experiența pe care a avut-o, una care l-a făcut să plângă în hohote, dar care i-a oferit și liniște de care avea mare nevoie.

În vis, Alexandra Măceșanu se afla pe un pod și îi zâmbea. El o striga cu disperare, iar la un moment dat, pe mâna ei, observă o brățară pe care chiar el i-o dăruise ultima oară când s-au văzut.

Deși a fost foarte afectat de acest vis, unul care l-a făcut să se trezească în lacrimi, Alexandru Cumpănașu spune că se simte mai motivat ca niciodată să afle adevărul.

„După lunile de chin, după ce viața mea și a familiei mele a fost dată peste cap, după sfidarea instituțiilor, după ce am descoperit o cloacă de mafioți în instituții, după nopțile nedormite cu gândul la găsirea nepoatei mele, am avut, în sfârșit, parte de un moment de liniște noaptea trecută… Un moment care, emoțional, m-a dat peste cap complet. Am visat-o pe Alexandra. Era pe un pod, am văzut-o atât de clar, zâmbea. Încercam, disperat, să o strig „Alexandra!! Unde ești?”, în van… M-am uitat la mâna cu care își răsfira părul și am văzut ceva: o brățară micuță, pe care i-am dăruit-o ultima oară când ne-am văzut. În acel moment m-am trezit, plângând și profund neliniștit, deși un înger mi s-a arătat în vis. Nu voi avea pace, până când nu o voi putea strânge în brațe din nou, până când părinții ei nu se vor putea întoarce acasă și să o vadă zâmbind, ca în acest vis, pe fiica lor, Alexandra”, a scris Alexandru Cumpănașu.

Chiar cu două zile în urmă, Alexandru Cumpănașu declarat că și-a pierdut speranța și că nu mai este atât de convins că Alexandra este în viață. Se pare că acest lucru s-a schimbat și că își dorește să continue lupta pentru adevăr.