ALEXANDRU CUMPĂNAȘU DETONEAZĂ BOMBA ÎN CAZUL CARACAL: ”AM DOVEZI CARE VOR ARUNCA ÎN AER NU DOAR ROMÂNIA, CI ȘI ITALIA”

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, tânăra din Caracal dispărută la sfârșitul lunii iulie, despe care Gheorghe Dincă susține că a ucis-o, a făcut declarații uluitoare într-un interviu. Acesta susține că are dovezi-bombă în acest caz! 

Alexandru Cumpănașu s-a decis să candideze la alegerile prezidențiale după ce s-a implicat în cazul de dispariție al nepoatei lui, despre care Gheorghe Dincă susține că a ucis-o după ce a luat-o la ocazie.

Aflat în campanie electorală, acesta a acordat un interviu pentru Antena 3, în care a vorbit despre dovezile pe care le-ar avea în acest caz. Iată principalele declarații:

– ”Nu am avut intenția să candidez. Unii văzuseră un potențial acolo, eu nu-l văzusem! Eu vedeam doar aflarea adevărului în cazul Alexandrei. Faptul că m-am dus la procurorul general, că a demisionat ministrul de interne,

că a demisionat șeful Poliției Române, faptul că au plecat procurorii ăia de la Caracal care și-au bătut joc efectiv de un copil cu ce a schimbat acest sistem odios în care trăim astăzi.

– Da, am fost parte a acestui sistem și astăzi îl voi distruge din temelii. Și voi construi altul, unul care să respecte cetățeanul.

–  Din punctul meu de vedere, Alexandra a fost motorul care a determinat intrarea mea în această candidatură. Nu aș fi intrat dacă nu era acest copil, trăiam în zona mea de confort în continuare, mă simțeam bine, eram liniștit.

– Am realizat că contracandidații mei sunt într-un blat, dinainte să-l bage pe Dragnea la pușcărie, că asta a și fost înțelegerea între Iohannis și Dăncilă. Când ei m-au sunat și mi-au spus condoleanțe, oare ei au fost decenți?

– Condoleanțe pentru ce? Pentru un corp care nu există? Condoleanțe pentru ceva ce nu exista la momentul respectiv și acum aflăm cu toții după patru luni de zile că nu avem un răspuns? Familia mea,

părinții Alexandrei, toți cei care ne sunt apropiați și oamenii din această țară ne-au spus: avem nevoie de un om care să lupte cu sistemul acesta pe care îl cunoaște din interior.

– Nu puteți să contestați că în ultimele trei luni de zile am știut să lupt cu ei, cu armele lor. Lupta mea, intrarea în această campanie a fost dictată de strigătul Alexandrei.

– Am apărat un sistem ale căror mizerii le-am aflat acum”. sursa:cancan