Alexandru Cumpănașu, ipoteză șocantă în cazul Caracal: Alexandra Măceșanu a murit

Alexandru Cumpănașu este unul dintre oamenii care s-au zbătut cel mai mult pentru a o găsi pentru Alexandra Măceșanu.

Alexandru Cumpănașu, ipoteză șocantă în cazul Alexandrei Măceșanu: „Nu mai am informația certă că este în viață”

Candidatul la alegerile prezidențiale a făcut multe demersuri în acest sens și a obținut informații conform cărotra Alexandra Măceșanu ar fi în viață, dar este traficată unei rețele de prostituție. Declarația unchiului Alexandrei s-a schimat în ultimele ore și și-a pierdut speranța că adolescenta ar mai putea fi în viață.

„Informaţie certă că este în viaţă, astăzi, nu mai am. Acum o lună de zile aveam informaţia că este în viaţă. A fost traficată din România printr-o reţea albaneză din Bari şi predată unei filiere arabe, pentru că Alexandra a făcut parte, din păcate, din acele comenzi speciale de care anumite persoane din Orient, arabii în mod special, cei care sunt mai bogaţi şi au harem, au nevoie. Este vorba despre oameni din Tunisia şi Maroc. A fost răpită pentru o astfel de reţea. Ultima mea informaţie este că a fost predată acestei reţele, în ciuda scandalului”, a spus Alexandru Cumpănașu, pentru dcnews.ro.

Lipsa probelor concrete îl face pe Alexandru Cumpănașu să creadă că Alexandra a fost ucisă. Ultima informație pe care a aflat-o este cea conform căreia Alexandra ar fi ajuns la o rețea care operează în Tunisia sau Maroc.În tot acest timp, Gheorghe Dincă se află în arestul poliției, iar ancheta încă se derulează.