Ana Maria Preda a ajuns de urgență la spital

Ana Maria Preda, fiica regretatului artist Aurelian Preda trebuia să fie prezentă în această seară în platoul Acces Direct, acolo unde urma să fie dezbătut subiectul testamentului secret lăsat în urmă de cântăreț.

Din păcate, Ana Maria Preda nu a putut fi prezentă în seara aceasta la emisiune pentru că i s-a făcut rău, după ce a citit testamentul tatălui său. Mirela Vaida a explicat, în direct, care este starea de sănătate a tinerei.

Ana Maria Preda trece printr-o perioadă grea, mai ales după ce timp de două săptămâni și-a făcut curajul de a ieși public să vorbească despre mai multe întâmplări nefericite, ce au avut loc după moartea tatălui său.

A leșinat, după ce a citit testamentul
„Dimineață venea spre redacție pentru a-i fi prezentat testamentul, este normal să știe înainte să afle telespectatorii. A leșinat, este la spitalul de urgență, e doar o perioadă de oboseală, de slăbiciune, are nevoie de câteva vitamine și sperăm că va fi bine.”, a declarat Mirela Vaida.
Ana Maria Preda a avut curajul de a ieși în spațiul public și a povesti despre cum au decurs ultimii ani din viața ei, după ce Aurelian Preda s-a stins. Tânăra îl acuză pe Nicușor Iordan de abuzuri, dar și de faptul că ar fi luat mai multe lucruri de valoare din casă. Scandalul este departe de a se termina, pentru că și Nicușor Iordan, la rândul său, a avut un drept la replică în timpul unui interviu acordat Acces Direct, în care a spus că i-a fost ca un tată fiicei lui Aurelian Preda.