Ana, șoferița moartă în accidentul din Cluj, și-a prevestit moartea? Cutremurător ce a apărut pe pagina ei de Facebook, cu puțin timp înainte

Apar detalii cutremurătoare despre Ana, șoferița în vârstă de doar 21 de ani, care a pierit într-un accident îngrozitor, petrecut între localitățile Bădeni și Plăiești din Cluj.

Ana obținuse permisul de conducere în urmă cu doar cinci luni și, din cauza unei clipe de neatenție și a faptului că nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a intrat pe contrasens și a lovit în plin o autoutilitară, scrie antena3.ro.

Accidentul a avut loc pe fondul neadaptării vitezei la carosabilul umed, iar mașina la volanul căreia se afla Ana, a intrat pe constrasens și s-a izbit de o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 35 de ani. Prietenii și rudele Anei sunt devastate și nu înțeleg de ce o tânără în floarea vârstei a trebuit să piară într-un mod atât de tragic. Mulți au postat mesaje de adio pe paginile de Facebook, însă un detaliu macabru a ieșit la iveală.

Ana a postat o fotografie cu o imagine sumbră, ce conținea un mesaj cât se poate de ciudat, care într-un fel parcă i-a prevestit moartea. „Când această linie se va îndrepta, vei fi iubit de toți”, a scris ea pe Facebook, înainte cu puțin timp de a se produce groaznicul accident.

Ana a murit, la doar 21 de ani
Ana avea permisul de conducere de doar cinci luni. Tânăra de doar 21 de ani a fost găsită în stare gravă la fața locului și s-a stins din viață în ambulanță, în drum spre spital. În accident au fost răniți și mama ei, de 41 de ani, dar și fratele ei, în vârstă de 10 ani. Polițiștii au deschis deja o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii acestui groaznic accident de circulație.