Andra, filmată jignindu-l pe Cătălin Măruță!

Sunt un cuplu redutabil, o familie admirată și, nu de puține ori, invidiată, trăiesc fiecare zi cu zâmbetul pe buze și țin o legătură permanentă cu fanii lor.

Andra și Cătălin Măruță par a deține rețeta succesului și, de ce nu? , cheia fericirii, chiar dacă – uneori – apar și unele momente hazlii care îi fac pe privitori sau ascultători să îi aprecieze și mai mult.

Din postura de jurat al emisiunii ”Românii au Talent”, Andra Măruță este carismatică și ”motorul” unor replici cu adevărat memorabile.

În ultima ediție a emisiunii, după prestația unui ansamblu de dansuri populare, Andra a ”produs” o glumă de-a dreptul savuroasă.

”Cât de frumoasă este energia voastră”, a lăudat Andra prestația unui grup folcloric, fiind de părere că toți componenții sunt un exemplu de urmat.

”V-ați întors la dansurile astea, sunt în asentimentul vostru”, a continuat Andra, ”și eu voi face la fel, sunt sigură, numai să îl conving pe Măruță să joace și el (n.red. – era vorba despre dansuri populare)”. ”Pe muzică”, a intervenit Andi Moisescu, iar Andra a izbucnit în hohote de rîs. ”El joacă, dar ai impresia că joacă împotriva muzicii”, a continuat Andi. Iar Andra, mai în glumă, mai în serios, a concluzionat: ”Joacă după cum îi cânt eu!”

”Mai ai timp până la 68 de ani să-l convingi”, a intervenit și Florin Călinescu.

Andra, glumind pe seama lui Cătălin Măruță: ”Joacă după cum îi cânt eu!”