Andra, în duet cu fiica ei de 3 ani

Andra și Cătălin Măruță au o fiica foarte talentată! Dacă până de curând doar ei și apropiații știau acest secret, cântăreața l-a dezvăluit cu o filmare extraordinară în care cântă alături de Eva. La trei ani și șapte luni, mica lor prințesă are un timbru special și o personalitate puternică. Internauții au fost cuceriți de felul duetul copilei cu mama ei.

Andra s-a filmat în timp ce era pe bancheta din spate a mașinii împreună cu cei doi copii pe care îi are cu soțul său, Cătălin Măruță. Ea o ținea în brațe pe Eva împreună cu care a început să cânte versurile de la una dintre melodiile lui Mihai Constantinescu, respectiv “Sus în deal”, care se auzea în mașină. Deși are o vârstă fragedă, vocea fiicei Andrei este foarte puternică – esențele tari se țin în sticluțe mici, nu-i așa? La un moment dat, celor două se alătură și David.

“Să cântăm Instagram: @evamaruta & @marutadavid”, a notat Andra când a făcut publică înregistrarea pe pagina oficială de Facebook a fiicei sale.

“Vai, ce voce, ce ton… câtă siguranță de pe acum… ce timbru, ce personalitate…. nu am cuvinte… bravoooo, copii frumoși și cu talent de la Dumnezeu!!!!!!!! Să vă trăiască Prințul si Prințesa!!!!!!!”, “E clar că-ți va călca pe urme ”, “Doamneeee! M-a omorât cu vocea ei. Mai ales «iepuraș Coconaș»… E minunată! Te moștenește și va cânta sigur! ” sunt trei dintre cele aproape 6.000 de comentarii strânse la filmarea de mai jos, care a fost postată în urmă cu cinci zile.

Andra, pe numele din buletin, Alexandra Irina, face parte din categoria celor mai iubite şi talentate artiste din ţară. Fiecare piesă fie ea pop sau R&B pe care o lansează ajunge hit într-un timp scurt. Ea s-a născut pe 23 august 1986, în Câmpia Turzii. Vedeta e căsătorită cu Cătălin Măruță din 23 august 2008 şi au doi copii împreună: David (n.: 16 martie 2011) şi Eva Maria Ioana (n.: 23 iulie 2015).

 

Sa cântăm ❤️😂Instagram: @evamaruta & @marutadavid

Gepostet von Eva Maruta am Sonntag, 10. Februar 2019