Andreea Bălan

Andreea Bălan este invitata lui Dan Capatos pentru a vorbi despre despărțirea momentului din showbiz.

Artista a ajuns la divorțul de George Burcea, iar presa a zvonit vrute și nevrute în această perioadă.

Dan Capatos a învitat-o la Xtra Night Show pentru a clarifica zvonurile din presă. De asemenea vom afla din emisiune și cu cine vor rămâne copiii.

Extrem de vastă în declarații, Andreea Bălan s-a hotărât să nu mai lase loc specutațiilor și va spune totul la Antena 1 în emisiunea lui Capatos.

Astăzi a lansat și o melodie care se numește „Inimă de piatră”.

‘Ziua de 4 martie este o zi foarte importanta in viata mea deoarece in aceasta zi a venit pe lume Clara, cea de-a 2 minune a mea. Tot in aceasta zi, acum un an, am avut parte de cea mai grea incercare a vietii mele, cand inima mi s-a oprit pentru cateva secunde. De atunci m-am resetat ca om si am realizat ca sanatatea este cel mai important lucru si iubirea celor dragi este cea mai de pret comoara.

Dragii mei, azi de ziua Claritei, va ofer melodia Inima de fier’, o piesa despre puterea de a te ridica si de a merge mai departe ori de cate ori viata te incearca. Nebunia si viteza de azi ne fac de multe ori sa ne pierdem in detalii nesemnificative si sa uitam ca, de fapt, importanta e fericirea… iar la ea putem ajunge doar daca intelegem ca viata, cu bune si mai putin bune, e frumoasa atunci cand iubesti si esti iubit🙏❤️🎼🌈’, a scris Andreea Bălan pentru un cont de socializare.

Declarații despre divorț Andreea Bălan spune tot despre căsnicia cu George Burcea

Andreea Bălan va face primele declarații în exclusivitate în emisiunea lui Dan Capatos în emisiunea Xtra Night Show, iar acestea vor fi publicate mai jos odata ce emisiunea începe la Antena 1, după ce se termină serialul „Sacrificiul”. LIVE update mai jos.

  • 90% din ce s-a scris în presă este adevărat, acum pot să vorbesc
  • a trecut o lună și acum lucrurile s-au clarificat, deși este tristă povestea
  • ne-am cunoscut la filmări și știam din prima zi ca el va fi tatăl copiilor mei
  • după stopul cardiac am decis că vreau să ne căsătorim pentru că mi-am dat seama că dacă nu o faceam și ceva se întâmpla cu mine el n-ar avea acces la anumite lucruri pentru a avea grijă de fetiță
  • a fost o nuntă pe care mi-am dorit-o, eu m-am ocupat de organizare
  • nu mă mai simt întreagă, este dureros să accepți, încă n-am făcut asta, încă sunt în stadiul de șoc și furie
  • de o săptămână nu am reușit să plâng și azi am plâns prima oară
  • este o situație pe care eu nu am putut să o schimb, am tras de relație, dar nu am avut ce să fac
  • eu am început să-i reproșez în decembrie lucruri de când și-a schimbat comportamentul