Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit și au botezat-o pe Clara Maria. Primele imagini de la eveniment

Emoțiile au fost de două ori mai mari pentru George Burcea și Andreea Bălan. Cei doi se căsătoresc religios și o botează și pe micuța Clara Maria. Evenimentul este unul emoționant, iar totul este perfect, așa cum și-a imaginat Andreea Bălan.

Nu doar mirii au emoții, ci și nașii. Monica Davidescu și Aurelian Temișan sunt nașii Andreei Bălan și ai lui George Burcea. Monica Davidescu a purtat la biserică o rochie mov, lungă și cu mâneci largi, în timp ce Aurelian Temișan a optat pentru un costum negru cu dungi albe. Să nu uităm și de mire! George Burcea a ales un costum negru și cămașă albă, care i-a venit ca turnat! O alegere mai bună nici că ar fi putut să facă.

Andreea Bălan a ales o rochie cu trenă pentru biserică, iar părul a ales să-l facă bucle. Buchetul de mireasă al artistei este din trandafiri în nuanțe pastelate și arată senzațional.

Când a ajuns la biserică, Andreea Bălan a fost așteptată de tatăl ei, iar acesta a venit cu un buchet de flori pentru fiica lui. Săndel Bălan este vizibil emoționat, iar acesta a îmbrățișat-o pe Andreea Bălan. Artista a izbucnit în lacrimi atunci când a văzut pe bunica ei: ‘Mamaia mea, mamaia mea are 84 de ani și a trăit atât să vină la nunta mea’.

Pentru nunta fiicei lor, mama Andreei Bălan și Săndel au îngropat securea războiului și au stat unul lângă celălalt la slujbă.

Monica Davidescu respectă tradițiile la botezul Clarei Maria
Monica Davidescu și Aurelian Temișan au venit cu cadouri simbolice pentru micuța Clara, așa cum cere tradiția. ‘Îți mulțumim Doamne că ne-ai ajutat să ajungem în această casă să luăm un păgân și să aducem un creștin. Acum să facem darurile. Noi luăm copilul de acasă în schimbul unor daruri. Noi ca nași îți dărui… o piatră! Nicio boală nu se atinge de piatră, așa cum nici de tine nu se va atinge nicio boală. Îți dăruim o pâine, ca să fii bună ca pâinea caldă și toată lumea să se înfrupte din cunoștințele tale cum se înfruptă cel înfometat dintr-o pâine. Îți dăruim un borcan cu miere, așa cum vin albinele la miere, așa să vină toți băieții după tine ca să te iubească, pentru că tu vei fi o fată foarte frumoasă. Îți dăruim o cutie de bomboane, așa să fii și tu dulce și să fie toată lumea înnebunită după tine. Îți dăruim și bani, pentru că ai nevoie să mai faci una alta. Acestea sunt ursitorile noastre, ale nașilor.’, a spus Monica Davidescu.

Lumănările pe care le-au primit de la nași sunt de-a dreptul speciale. Pe lumânările de la nunta este gravat un mesaj emoționant și este pictată o poză cu Andreea Bălan și George Burcea. ”Să purtați mereu în suflet amintirea zilei în care destinele voastre s-au unit. Să nu uitați promisiunile care v-au apropiat. Să vă acordați respect, să aveți încredere, să fiți prieteni, să vă iubiți. Cu dragoste, vă suntem alături în drumul vostru spre viitor. Ai voștri nași, Aurelian și Monica”, este mesajul emoționant pe care mirii l-au primit cadou din partea nașilor.

Andreea Antonescu, alaturi de fiica ei la nunta

Andreea Antonescu si fiica ei au intors toate privirile la nunta Andreei Balan, mai ales ca micuta pe care o stiam s-a transformat intr-o adevarata domnisoara! Andreea s-a intalnit cu Petrisor si s-au sarutat pe obraz. Imaginea i-a luat pe toti prin suprindere!