Are o boală mortală! E un mare şi îndrăgit actor român. Să ne rugăm pentru el

Alerta momentului în lumea teatrului şi a filmului românesc după anunţul conform căruia marele actor Horaţiu Mălăele a contractat Covid-19.

Mălăele a aflat teribila veste chiar înainte de plecarea la Gala Serilor Filmului Românesc de la Iaşi, eveniment programat peste doar câteva zile.

În cele din urmă, având în vedere rezultatele pozitive cu privire la temuta boala infecţioasă, actorul a fost nevoit să decline invitaţia organizatorilor.

La evenimentul programat peste 3 la Iaşi, Horaţiu Mălăele urma să fie omagiat alături de alte nume cunoscute din cinematografia românească.

Totul ar fi urmat să se întâmple în cadrul Galei de deschidere a celei de-a 11 ediţii a Serilor Filmului Românesc.
Mălăele şi campania de informare

Aşa cum este ştiut, Horaţiu Mălăele a susţinut campania de informare cu privire la riscurile pandemiei de coronavirus.
Acesta s-a numărat printre personalităţile care au apărut ţinând foi cu mesajele „#staiacasa” sau „staţi în casă”.

În respectiva campanie au mai fost implicate nume foarte cunoscute din domenii variate, precum Gheorghe Hagi, Cristi Chivu, Gică Popescu, Ilie Năstase, Smiley şi Florin Chilian.

Valentin-Horaţiu Mălăele are 68 de ani şi în afară de profesia de actor, este cunoscut şi pentru activităţile desfăşurate ca regizor, caricaturist şi scriitor.

Horaţiu Mălăele a debutat în 1974
La Bucureşti, actorul a sosit într-un moment de glorie al teatrului românesc. şi a avut primul rol în 1974, la Studioul Casandra.

Atunci, el l-a intepretat pe Fabinard, în piesa „Pălăria florentină”, scrisă de Eugène Labiche, în regia lui Ovidiu Schumacher.

Au urmat roluri pe scena Teatrului Tineretului din Piatra Neamţ, unde a fost încurajat şi susţinut de cea care este regizoarea Cătălina Buzoianu.

Pentru a vă asigura că nu rataţi ultimele informaţii despre subiectul „Horaţiu Mălăele-Covid 19”, vă rugăm să reveniţi cu refresh.