Aurelian Preda s-ar răsuci în mormânt! Ana Maria Preda acuză că a fost abuzată de tatăl ei de suflet

Cu sufletul sfârtecat de durere şi cu glasul tremurând de emoţie, Ana Maria Preda a găsit puterea să vorbească, pentru prima dată, despre cea mai grea perioadă din viaţa ei.

Tânăra ar fi trăit clipe cumplite, la scurt timp după ce tatăl ei, regretatul artist Aurelian Preda, a fost răpus de o boală nemiloasă.

Înainte să se stingă din viaţă, Aurelian Preda a lăsat un testament, prin care îi cerea unui bun prieten cu artistul, să aibă grijă de fiica lui, minoră la acea vreme. Însă, în loc să îi fie ca un al doilea părinte, artistul ar fi abuzat-o, acuzată tânăra.

„Eram ca şi copilul lui. Eu îl consideram ca tatăl meu. Tata avea extrem de multă încredere în el şi cu limbă de moarte a lăsat ca el să aibă grijă de mine”, s-a confesat Ana Maria Preda, pentru „Acces Direct”.

Însă, cel care ar fi trebuit să aibă grijă și să o protejeze pe Ana Maria, și-ar fi încălcat promisiunea. Ba chiar, ar fi început să o șantajeze pe copilă, care avea doar 15 ani, la acea vreme, susține Ana Maria.

„Nu mă mai lăsa să ies din casă. Nu mă mai lăsa să mă văd cu prietenii mei. A spus că, dacă vreau să ies din casă, trebuie să mă culc cu el. A venit după mine. M-a pus în bucătărie. Mi-a dat un ceai. Şi-a cerut scuze. A zis că nu ştie ce e cu el. Am băut ceaiul respectiv şi m-am dus în cameră. Din mometul în care am ajuns în pat, în cameră, eu nu ştiu ce s-a întâmplat”, a mai spus fiica lui Aurelian

Ana Maria Preda este convinsă că ar fi fost drogată, în acea noapte, de cel pe care ea îl considera al doilea tată. Mai mult decât atât, fiica lui Aurelian Preda acuză că ar fi fost şi abuzată în acea noapte. Tânăra a ajuns la această concluzie, după ce ar fi făcut o descoperire terifiantă în telefonul bărbatului.

„Am intrat să îmi trimit nişte poze de la spectacolul pe care l-am avut în memoria tatălui meu şi atunci am găsit poze cu mine stând aici în pat. În ipostaze indecente, în lenjerie intimă”, a mai spus Ana Maria.