Aurelian Temișan și Monica Davidescu, îngenuncheați de durere: “Drum liniștit spre lumină”

Aurelian Temișan și Monica Davidescu sunt marcați de durere, în aceste momente. Cunoscutul cuplu de la noi a fost răpus de ultimele vești.

Cel care le-a dat fanilor vestea deosebit de tristă a fost chiar juratul din emisiunea Te Cunosc de Undeva.
Aurelian Temișan este în doliu alături de partenera lui de viață, după ce au aflat că o persoană foarte specială pentru ei a încetat din viață.

 

Aurelian Temișian și Monica Davidescu, pierdere însemnată în familie

Aurelian Temișan a făcut anunțul în urmă cu câteva ore, legat de motivul pentru care artistul și Monica Davidescu se află în doliu.

Celebrul cuplu a suferit din pricina pierderii însemnate, fiind vorba și despre o înmormântare la care au participat. Artistul le-a dat și fanilor din mediul online vestea nu tocmai fericită, strâns legată de un apropiat al familiei lor.

Mai exact, a anunțat că nașul de cununie al acestora, Daniel Gheorghe Chinciu a murit. Bărbatul le era atât naș de cununie, dar și părintele spiritual pentru fetița lor, Dora. Acesta a fost condus cu o zi în urmă pe ultimul drum.

Românii au remarcat faptul că de ceva vreme Aurelian Temișan și-a exprimat pierderea și la nivelul pozei de profil, pe care a înlocuit-o cu una simplă de doliu. Daniel Gheorghe Chinciu a fost înmormântat ieri, fiind vorba despre o pierdere enormă la nivel de familie pentru Aurelian Temișan.