Azi noapte s-au limpezit apele si s-au schimbat destinele. Incepe o noua etapa in viata nativilor. Pentru 3 zodii se deschid portile Norocului. Afla ce te asteapta de acum in colo.

Solstițiul de vară 2019 a avut loc în data de 21 iunie și astrologii spun ca incep schimbări pentru mai multe zodii, acesta consemnând începutul verii astronomice.

Ca orice fenomen astrologic, solstiţiul de vară influenţează horoscopul, implicit viaţa zodiilor. Vara astronomică 2019 are și provocările ei, însă le poți evită cu grație dacă rămâi realist. Vara 2019 te invită să rămâi cu picioarele pe pământ și cu ochii deschiși.

Horoscop – solstițiul de vară pentru Berbec

Pentru zodia berbec, solstițiul de vară din 2019 aduce o energie puternică și binefăcătoare pentru nativii Berbeci. În urmatoarea perioadă se pot ivi oportunităţi financiare. În dimineaţa zilei de 21, Soarele a intrat în zodia Racului şi va determina accentuarea chestiunilor de familie, a problemelor curente de gospodărie şi administrarea bunurilor.

Sfatul verii: Uită de grijile vieții profesională și îndreaptă-ți atenția spre familia pe care ai neglijat-o în ulitma vreme. Ai o mare oportunitate să te apropii din nou de cei dragi și să petreci o vară minunată alături de ei.

Horoscop – solstițiul de vară pentru Taur

Urmează o scurtă perioadă confuză pentru Tauri și situații care le-ar putea răsturna valorile după care s-au ghidat până acum. Ei trebuie să fie foarte atenți cum comunică cu ceilalți. Aceşti nativi vor avea tendinţa să devină secretoşi, discreţi, tăcuţi şi chiar suspicioşi cu privire la orice provocare verbală.

Sfatul verii: Nu grăbi lucrurile! Fii atent la nevoile tale, dar nu le neglija nici pe ale celor din jurul tău!

Horoscop – solstițiul de vară pentru Gemeni

Gemenii au nevoie de un moment de reflecție în aceste zile când vine solstițiul. Poate că au avut o perioadă mai agitată până acum și au nevoie de câteva momente de liniște doar pentru ei. Cei născuţi în Gemeni vor evalua atent, lucid şi echilibrat ipostazele de viaţă care i-au derutat în ultima vreme şi le vor evalua cu obiectivitate şi pragamtism.

Sfatul verii: Fă-ți o lista de priorități în viață și evită să te lași purtat de impulsuri. Ai șanse astfel să “bifezi” cât mai multe din listă.

Horoscop – solstițiul de vară pentru Rac

Soarele a intrat în semnul Racului și începe vara fierbinte. Racii trebuie să se gândească la imaginea lor și să scape de tot ceea ce este artificial în viața lor.

Sfatul verii: Clarifică-ți situația: fie că este vorba de planuri de viitor, fie că este vorba de o relație. Urmărește-ți interesele!

Horoscop – solstițiul de vară pentru Leu

Leii au nevoie în aceste zile, când se va petrece solstițiul de vară din 2019, să descopere laturile mai puțin explorate ale ego-ului lor. Ei au nevoie să realizeze ceva pentru suflet, și nu pentru imagine.

Sfatul verii: Nu îți pierde simțul realitatatii și încrederea de sine. Indiferent de provocările care apar, nu te lăsa doborât! Dacă le gestionezi cum trebuie, unele s-ar putea transforma în adevărate oportunități!

Horoscop – solstițiul de vară pentru Fecioară

Fecioarele au tendința să își asume prea multe responsabilități și proiecte, de aceea perioada aceasta ar putea fi aglomerată și stresantă. Dar astrele îndeamnă la liniște și la un concediu prelungit.

Sfatul verii: Nu va fi ușor să te împarți între setea de iubire și nevoia de a performa profesional. Dar odihna este punctul cheie care te va ajută să te mobilizezi și să reușești!

Horoscop – solstițiul de vară pentru Balanță

Conjunctura astrală este favorabilă pentru Balanțe din punct de vedere al carierei. Trebuie să se gândească ce vor pe viitor și, dacă primesc o provocare sau o ofertă, să nu refuze de teama unui eșec.

Sfatul verii: Eliberează-te de trecut, pune-ți ordine în sentimente. Fă un pas în spate și analizează. Ce trebuie să păstrezi în viața ta, ce trebuie să elimini!

Horoscop – solstițiul de vară pentru Scorpion

Se deschid noi posibilități în fața Scorpionilor, dar și ei trebuie să deschidă ochii larg. Poate că nu vor primi ajutor și susținere de unde se așteaptă, ci de la alte persoane care îi admiră în secret

Sfatul verii: Fii politicos pentru a nu tensiona relația de cuplu sau relația cu prietenii. Stai mai mult la soare, pentru a te elibera de încordare.

Horoscop – solstițiul de vară pentru Săgetător

Săgetătorilor le place să se distreze, dar nu trebuie să uite că distracțiile vin întotdeauna cu un preț, pe care uneori nu ești pregătit să îl plătești. Este indicată puțin mai multă prudență.

Sfatul verii: Treci peste limitările trecutului. Petrece mai mult timp analizând ce este mai potrivit pentru ține, ce îți aduce fericirea. Ai timp să le faci pe toate.

Horoscop – solstițiul de vară pentru Capricorn

Solstițiul de vară din 2019 este momentul cel mai bun pentru Capricorni să refacă legăturile de dragoste, dacă au pierdut aceea unitate și comuniune cu partenerul lor. Iubirea nu va aștepta prea mult!

Sfatul verii: Ești o fire tradiționalistă căreia nu-i plac schimbările. Dar, uneori, schimbarea este esența succesului în orice domeniu. Dă voie noului să intre în viața ta!

Horoscop – solstițiul de vară pentru Vărsător

Chiar dacă e miezul verii și începe vremea vacanțelor și distracțiilor, Vărsătorii au nevoie de puțin mai multă rigurozitate și planificare, să nu piardă nimic de preț din ceea ce au.

Sfatul verii: Lărgește-ți orizonturile, eliberează-te de durerea trecutului! Este timpul să lași totul în urmă și să începi ceva nou!

Horoscop – solstițiul de vară pentru Pești

Lumina soarelui la solstițiu îi poate ajuta pe nativii Pești să regăsească energia binefăcătoare de care aveau nevoie. Este un moment prielnic să își vindece rănile vechi și să se deschidă către viitor.

Sfatul verii: Nu încerca să-i forțezi pe ceilalți să-ți urmeze planurile fără să ai o discuție serioasă cu persoanele pe care le iubești. Concentrează-t mereu pe ceea ce simți!