”BĂIATUL LUI IOHANNIS” S-A ÎNDRĂGOSTIT GRAV! IMAGINI ÎN PREMIERĂ CU NOUA IUBITĂ + GESTURILE EXPLICITE PE O ALEE DIN PARC

Victor Cornea, tânărul jucător de tenis cunoscut drept ”băiatul lui Iohannis”, după ce a apărut într-o fotografie alături de șeful statului, s-a îndrăgostit grav de o frumoasă blondină. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile doveditoare. 

Sibianul Victor Cornea (26 de ani), sportivul cu care se antrenează președintele României ori de câte ori are ocazia, pare că trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de o superbă blondă. ”Băiatul lui Iohanis” arată, prin  esturile sale, că este amorezat până peste cap de noua lui iubită.

Recent, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe tânărul jucător de tenis în zona parcului Herăstrău, acolo unde acesta a ieșit la o plimbare romantică alături de frumoasa lui parteneră,

S-au sărutat… pe mașină

După ce s-au plimbat, de mână, prin parc, ”băiatul lui Iohannis” și superba blondină, care se pare că l-a prins definitiv în mrejele iubirii, s-au ”refugiat” într-o parcare din zonă. Acolo unde, atunci când credeau că nimeni nu-i vede, cei doi au dat frâu liber sentimentelor. Înainte de a pleca din parc, Victor Cornea și sexoasa blondină s-au îmbrățișat și s-au sărutat cu patos chiar pe bolidul de lux pe care-l conduce tânărul jucător de tenis.

După avalanșa de gesturi tandre, ca un veritabil gentleman, ”băiatul lui Iohannis” a deschis portiera bolidului de lux și și-a invitat iubita să se așeze pe locul din dreapta. Imediat, tânărul s-a urcat la volan și a demarat în trombă.

Victor Cornea și iubita, sărutări pătimașe

Victor Cornea, despre poza cu Klaus Iohannis

Sibianul Victor Cornea(26 de ani), sportivul cu care se antrenează președintele României ori de câte ori are ocazia

„Fotografia a fost făcută a doua zi după alegeri. Am schimbat câteva mingi cu dânsul și o fac atunci când ne intersectăm. Nimic mai mult. Eu sunt prins cu turneele. Toți vor să știe cum lovește mingea, dacă e bun la tenis. Are o «dreaptă corectă». Mai multe, ce să zic? Joacă tenis de plăcere. Noi nu jucăm pe puncte, când ne vedem”, a declarat sportivul pentru o publicație din România.