Băieţelul dispărut la Pecineaga a fost găsit mort. Unde era Iulian

Iulian, copilul de opt ani din Picineaga, a fost găsit mort. Băiețelul fost scos din primul bazin de dejecții al complexului de porci din localitate, relatează observator.tv.

Cum a fost surprins de camerele de supraveghere Iulian, băiețelul din Picineaga

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă confirmă faptul că Iulian s-a apropiat periculos de un bazin de colectare a dejecțiilor, potrivit unui buletin de știri. Echipele de știri au cerut ajutorul unor scafandri antrenați la mare adâncime. Din bazinul în care se presupune că ar fi alunecat copilul, au fost scoși peste 50 de mii de metri cubi de apă cu dejecții.

În zonă sunt şase bazine de deversare a dejecţiilor, fololsite de proprietarii fermelor din localitate. Doar două sunt pline.
„Vom continuă cu golirea celui de-al doilea bazin până când adâncimea le va permite scafandrilor privați, sosiți și aceștia în sprijin, să între pentru a se încerca căutarea copilului”, a declarat Anca Chiriţă, purtător de cuvânt la ISU Dobrogea, în urmp cu două zile.

Operațiunea de căutare a început încă de sâmbătă

Bițică Iulian Alexandru locuia cu tatăl său și concubina lui, după ce părinții lui s-au despărțit. Copilul a dispărut de acasă sâmbătă, în jurul orelor 15.00. Ultima dată fusese văzut în fața casei unde se juca.
De atunci, peste 150 de polițiști și jandarmi, alături de voluntari au fost implicați în căutarea copilului de opt ani.