Baietelul i-a murit in burtica dupa ce Stela a fost trimisa acasa de la spital: „Impingeam si speram ca copilul meu era in viata!”

Baietelul i-a murit in burtica dupa ce Stela a fost trimisa acasa de la spital. La 31 de ani, Stela Ernu a cunoscut cea mai mare durere prin care poate trece o femeie. Bebelusul i-a murit in burtica dupa ce personalul medical a trimis-o de doua ori acasa, cu toate ca termenul nasterii trecuse de mult.

Stela a nascut la Spitalul Universitar Basildon, insa in loc ca mamica sa-si stranga la piept baietelul si sa se bucure de caldura corpusorului lui micut, Lucas a venit pe lume fara suflare. Familia a apelat la ajutorul avocatilor de la compania Osbornes Law si spera sa li se faca dreptate.

Stela Ernu, din Aveley, Essex, a povestit drama prin care a trecut dupa ce personalul medical de la Spitalul Universitar Basildon a trimis-o acasa de doua ori, cu toate ca se afla in travaliu de 54 de ore.

Baietelul i-a murit in burtica dupa ce Stela a fost trimisa acasa de la spital.

Stela, care locuieste cu sotul sau George si fiica lor in varsta de 12 ani, Emilia, a marturisit: „Ca femeia care urmeaza sa aduca pe lume un copil, astepti cu nerabdare sa-ti tii puiul in brate.

Sa trec printr-un travaliu stiind ca bebelusul meu era mort a fost cel mai cumplit lucru pe care cineva si-l poate imagina si a fost cel mai rau lucru care mi s-a intamplat vreodata. Impingeam si speram ca bebelusul meu e in viata.”

„Eram pregatita sa nasc”
Stela a marturisit ca doctorii trebuiau sa-i induca travaliu pe 12 martie anul curent cand termenul era deja depasit cu 12 zile.

Dupa ce au inceput contractiile, femeia a mers la spital. A fost trimisa acasa si i s-a spus ca se intoarca peste 3 zile. A doua zi, contractiile au devenit din ce in ce mai puternice asa ca s-a intors la spital.

„Mi-au dat trupusorul lui micut. Eram fericita ca pot sa-l tin pe micutul meu Lucas. L-am pus intr-un patut, langa mine si l-am tinut acolo pana a doua zi dimineata. In ciuda a tot ceea ce mi-au facut, nici macar nu l-au spalat. Am simtit un cutit in inima.

Mai multe persoane au tot incercat sa ma ajute odata ce mi-am pierdut copilul, insa lucrul asta nu a facut decat sa ma enerveze. De ce nu mi-au venit in ajutor cand era inca in viata?”