Băieţii lui Silviu Prigoană vor deschide o clinică pentru tratarea cancerului! Partenerul de afaceri al lui Silvius şi Honorius este un fost ministru al Sănătăţii!

Băieţii lui Silviu Prigoană vor deschide o clinică specializată în tratarea cancerului. Pe data de 2 noiembrie 2017, Silvius şi Honorius Prigoană, alături de Nicolae Bănicioiu şi Ştefan Constantinescu, au înfiinţat firma „Cancer Clinic Management SRL”, societate care urma să se ocupe de “activităţi de asistenţă spitalicească”, a dezvăluit supervizor.ro. Firma a avut cifră de afaceri 0 în 2018, semn că proiectul nu a fost încă demarat.

Băieţii lui Silviu Prigoană vor deschide o clinică. Au fost implicaţi în afacerile tatălui lor

Silvius şi Honorius Prigoană au fost implicaţi, de-a lungul timpului, în afacerile tatălui lor, Silviu, din domeniile salubrităţii, imobiliarelor sau televiziunii. La rândul său, Silviu Prigoană a avut o fundaţie prin care ajuta pacienţii cu handicap locomotor, care sufereau de boli grave sau care aveau nevoie de tratamente îndelungate. Fundaţia Silviu Prigoană nu mai funcţionează din 2008.

Băieţii lui Silviu Prigoană vor deschide o clinică. Partenerul lor e Nicolae Bănicioiu

Nicolae Bănicioiu, unul dintre asociaţii băieţilor lui Prigoană, a fost ministru al Sănătăţii între 5 martie 2014 şi 17 noiembrie, demisionând alături de premierul Victor Ponta după incendiul de la Colectiv, în care au murit 65 de oameni. Bănicioiu, care a prins un nou mandat de deputat în 2016, a mai fost ministru al Tineretului şi Sportului, între 21 decembrie 2012 şi 5 martie 2014.