Bătrânul s-a dus să facă o plimbare, dar când a văzut ce iese din copcă, a rămas trăsnit. A revenit acolo zilnic. Toți spuneau că e nebun, dar când au văzut ce făcea acolo mereu, a devenit vedetă. Uite ce ieșea din gheață la ore fixe

Prietenii ciudate am tot văzut, dar parcă aceasta este prea de tot! Într-o zi o vidră înfometată a sosit la ușa unui bărbat în vârstă. De atunci, Seppo și Iivari, vidra, sunt de nedespărțit.

Seppo Laamanen are 65 de ani și povestește că Vidra a ajuns la ușa lui în 2011. Era mică și malnutrită, așa că Seppo a hrănit-o cu viermi și pește. Vidra îl răsplătește pe omul care a fost atât de bun cu ea vizitându-l tot timpul în casa lui din Punkaharju, în Finlanda estică.

În ciuda faptului că Iivari a devenit o mică celebritate locală și primește mulți străjni vizitatori care sunt tare curioși să vadă pe pielea lor o astfel de prietenie, în ciuda lor, deci, Iivari se simte în largul lui și este liniștit doar în compania lui Seppo!

Iată un clip despre o prietenie uluitoare:

CITESTE SI: Pisica o atingea in mod constant pe umarul drept, dar o ignora mereu! La cateva zile distanta, femeia a avut un soc. Ce vazuse animalul sub pielea ei

O femeie de 64 de ani a fost salvata in ultimul moment chiar de pisica ei. Sue Mckenzie a trait o intamplare bizara, care i-a schimbat total viata.

Aceasta avea un motan, pe Tom, care intr-o buna zi a inceput sa fie din ce in ce mai afectuos si sa ii dea tarcoale, ceeea ce pana atunci animalul nu facuse asta. De fiecare data fugea cand era atins sau se atingea de ceva anume.

Mai mult de atat, pisica incepuse sa se urce pe Sue si sa ii atinga in mod constant umarul drept. Atunci cand stapana o lasa sa se urce pe umarul ei, motanul dadea cu labuta si incerca sa ii arate ca are ceva acolo.

La inceput, batrana a ignorat total atitudinea pisicii, asta pana intr-o buna zi, cand la un control de rutina, femeia a aflat ca are o tumora maligna, in stadiu incipient. Atunci si-a adus aminte de Tom, care simtisese ca stapana lui are ceva grav si incerca sa o avertizeze. Sue a fost supusa unei operatii, in urma careia i-a fost extirpata tumoarea. Este in afara oricarui pericol si asta datorita animalutului ei de companie.