Blestem sau destin greu? Dupa ce mama a decedat acum o saptamana, la 49 de ani, in urma unui diagnostic gresit, acum si fiul ei s-a stins la doar 27 de ani

Blestem sau destin greu? O femeie de 49 de ani, din Craiova, si-a gasit sfarsitul dupa ce a ajuns la spital cu dureri puternice in piept, dar medicul de garda i-a spus ca are doar o banala nevralgie si a trimis-o acasa. Potrivit certificatului de deces, femeia avea pancreatita hemoragica.

 

Gabriela Varzaru a inceput sa se simta foarte rau si avea dureri groaznice in piept. „Am chemat ambulanta. Au trimis o masina de dializa, i-au facut un EKG, dar au zis ca ei nu pot s-o transporte la spital si au chemat o alta ambulanta. Din nou i-au facut un EGK si, intr-un final, mama a ajuns la Urgenta Spitalului Clinic Judetean, unde a stat cateva ore.

Mai mult a asteptat decat sa i se faca ceva. Doctorita de garda a si certat-o. I-a zis… ce dracu te vaiti atat, ti-am dat un calmant, stai sa-ti treaca, sa-si faca efectul. Cam asta a fost. Apoi i-a zis ca are o simpla nevralgie, i-a scris o reteta, i-a prescris niste calmante si i-a spus ca poate sa mearga acasa”, spune Catalina Manolache, fiica Gabrielei.

„Eu am lasat-o acasa si am plecat. La un moment dat, nu dupa mult timp, m-a sunat tata si mi-a spus sa chem repede salvarea din nou, ca mamei ii este foarte rau. Am alergat intr-un suflet la ea, dar am gasit-o fara puls. Nu s-a mai putut face nimic. Mama mea a murit cu zile.i-au spus ca are nevralgie si ea avea pancreatita hemoragica. Asta scrie in certificatul constatator de deces”, a declarat Catalina Manolache.

 

Blestem sau destin greu pentru o familie din Craiova

Acum, o alta tragedie se abate asupra familiei Varzaru.
Fiul ei, in varsta de 27 de ani, ar fi cazut de la etajul cinci al blocului in care locuia, dupa ce ar fi incercat sa goneasca niste porumbei de la geam, a declarat prietena lui. Potrivit acesteia, nu a fost vorba de o sinucidere.

Politistii craioveni au deschis o ancheta pentru a stabili circumstantele in care s-a produs moartea tanarului.