Brigitte Pastramă și-a ales rochia de mireasă. Se pregătește de nunta cu Florin: „Vreau să fie o ținută specială”

Brigitte și Florin Pastramă se căsătoresc religios mai repede decât s-ar fi așteptat cineva. Vedeta a amesr deja la designer pentru a-și alege rochia albă, de mireasă. Vrea una specială, mare, mai ales că mirele o plătește.

Pentru a patra oară mireasă, Brigitte Pastramă și-a ales rochia albă. Mirele a mers și el pentru a se da cu părerea. Vrea ceva special pentru soție, pentru jumătatea lui.

„Florin nu prea are ce căuta la rochie de mireasă, dar a ținut morțiș să vină să se dea cu părerea. El a zis că trebuie să facem totul împreună. Ceea ce îmi doresc eu trebuie să fie o rochie specială, eu sunt a patra oară mireasă acum și am avut mai multe modele.

Aș vrea să îl las pe Florin să se impună ca și stil de data aceasta. Găsim întotdeauna o cale de mijloc.”, a spus Brigitte la Vorbește lumea.

Florin a reacționat imediat când și-a văzut soția în rochie albă: „Dă-o jos, te rog! eu ţi-am zis ceva. (…)

Brigitte are un suflet așa de bun, dar e așa de nebună. Are gura mare, e o guralivă. „

Brigitte Pastramă vinde toate apartamentele de la Ilie Năstase. Ce sumă cere pe ele

După divorțul de fostul tenismen, vedeta pare că vrea să uite definitiv de el și face tot posibilul să nu mai aibă nicio legătură cu el.

Brigitte a renunțat la numele de Năstase, iar acum este doamna Pastramă. Focoasa brunetă a pus la vânzare două apartamente pe care le-a primit cadou de la Ilie Năstase.

Unul este în Mamaia, iar unul în București. Pe cele două locuințe, Brigitte Pastramă va încasa aproape jumătate de milion de euro, o sumă exorbitantă. sursa:acasainro