Burta îi creștea fără oprire, deși avea un singur copil. Era însărcinată în 28 de săptămâni când i-a explodat uterul și a intrat în comă, ce se întâmpla în ea i-a uimit pe medici

Claire Gaylor, în vârstă de 37 de ani, era însărcinată, dar în curând va afla că sarcina ei nu e nici pe departe una obișnuită, ba chiar o poate ucide!

Claire se confrunta cu o boală numită ,,placenta percreta”, ceea ce înseamnă că placenta începe să crească anormal de mult și era atașată de peretele uterin. Acest lucru i-a găurit uterul, așa că a fost obligată să fie supusă unei operații chirurgicale urgente.

Claire avea deja trei copii și rămăsese din nou însărcinată, sarcina ei fusese floare la ureche în primele 28 de săptămâni, dar după aceea simțea dureri insuportabile, de parcă pântecul ei ar fi explodat, pe atunci nu știa, dar ce cam asta se și petrecea în ea.

Placenta care a crescut mai mult decât ar fi trebuit i-a străpuns uterul, și, în afară de cezariană, Claire va intra în comă. Abia după 5 zile de comă la terapie intensivă își va cunoaște fiul, pe Cody. Nici măcar nu știa că născuse sau că avea un băiat!

Când medicii și-au dat seama cât de gravă e starea ei, femeia a fost dusă imediat în sala de operații pentru cezariană, când s-a născut, fiul ei a trebui să fie resuscitat de două ori fiindcă consumase prea mult sânge în pântecele mamei.

Femeia a declarat că consideră nașterea fiului ei drept un adevărat miracol.

Iată cum arată ,,miracolul” la 19 luni de la naștere: