Cabral Ibacka a publicat o fotografie cu Inoke, fiica lui cea mare! Poză rară cu adolescenta

Cabral este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori din România, însă încearcă să-și țină copiii de viața publică. Astfel, fiica lui cea mare, Inoke, a apărut în presă de puține ori și fanii au fost tot timpul curioși cum arată.

Cabral, fotografie rară cu Inoke

Cabral a publicat pe pagina lui de Facebook o fotografie în care apare alături de Inoke, fiica din prima căsnicie cu Luana.

„Acum câțiva ani.
Cu fata mea, prima, frumușica… nu se simțea bine, așteptam să intrăm la medic.

Cam așa arată un tată fiert.
Cât iubesc muțunica asta…!”, a scris Cabral în descriere.

Citeste si: Brigitte Pastramă: „Pe vremea când fostul meu soț îți dădea una scurtă pe câteva sute de euro…” Raluca Podea amenință că o dă în judecată

Citeste si: Jador de la Puterea dragostei a cântat aseară la o nuntă în Milano. Ce s-a întâmplat când la restaurant şi-a făcut apariţia Adrian Minune

Citeste si: Procurorul general al României, anunț de ultimă oră despre Sorina, fetița din Baia de Aramă a cărei poveste a revoltat toată România: „Acest copil nu trebuie să părăsească țara”

Fanii au reacționat imediat ce au văzut imaginea și au apăsat de mii de ori butonul de „like”. În plus, aceștia au și lăsat foarte multe mesaje pentru prezentator și fiica lui care are acum 17 ani.

„Nu erai fiert,Cabral, simțeai ce simte oricare părinte iubitor”, „Tatii de fete si clipele minunate petrecute in doi, relatia este una speciala”, „Un tatic sensibil si iubitor cu fetita lui! Se vede educatia primită din familie!👏👏👏👏🌺🌺🌺🌺🌺”, „Fetița ta e deja o domnișoară! Să fiți sănătoși și dragostea dintre voi să nu se stingă niciodată!”, „Dacă ar avea toţi copiii norocul acesta , toate durerile ar trece repede …să aveţi cu toţii sănătate, să vă puteţi fi sprijin reciproc mulţi , mulţi ani ❤”, sunt câteva dintre mesajele frumoase lăsate de fanii lui Cabral.