Cabral și Andreea Ibacka au fost jefuiți în vacanță. Prezentatorul l-a bătut pe unul dintre hoți

Cabral, Andreea, dar și fiica lor, Namiko, au plecat într-o vacanță prin Spania și Franța cu rulota. Din păcare, aceștia au avut parte de un incident neplăcut, atunci când niște hoți au încercat să îi jefuiască.

Prezentatorul TV i-a prins în flagrant pe indivizii care au încercat să-i spargă încuietoarea de la camper, iar unuia dintre ei i-a dat o lecție, pe care o va ține minte toată viața.

Bătaie. Mdap, au reușit să ne spargă încuietoarea de la camper. „Norocul” a fost alarma mașinii, care m-a băgat în priză prin telefon și faptul că aveam 3 (trei) încuietori pe ușa aia. N-au apucat să fure nimic, iar unul dintre ei a încasat de la suprasemnatu’ un șpiț în cur cum rar s-a văzut. Cred că m-a înjurat in bulgară… sau rusă. Probabil ma pomenește și acum, că din șpițul ăla s-a desprins de sol…”, a scris Cabral pe contul său de socializare.

Namiko a fost botezată de nașii Irina și Răzvan Fodor

Andreea Ibacka a devenit mămică pentru prima dată pe 5 decembrie 2018. Ea și Cabral i-au pus numele fiicei lor Namiko. Prezentatorul TV mai are o fiică din prima căsătorie: Inoke Ibacka. El și Andreea Ibacka au devenit soț și soție în 2011