Carmen de la Sălciua a publicat prima fotografie de cuplu cu fostul ei soț, Culiță Sterp! Mesaj de dragoste emoționant: „Bărbatului care m-a condus până în fața lui Dumnezeu”

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp formează din nou un cuplu, spre bucuria tuturor fanilor. Frumoasa artistă a publicat pe pagina ei de Facebook prima fotografie de cuplu și i-a transmis un mesaj superb lui Culiță Sterp, cu ocazia zilei de naștere.

„Ne-am îngropat dar nu am realizat ca noi suntem …Semințe! Și… Iată-ne, din nou zâmbind!
La mulți ani ție

Bărbatului care m-a condus până în fața lui Dumnezeu, omului simplu cu care râdeam la oi pe câmp și unde fericirea era cea mai pură!

Îți doresc să fii un om împlinit cu tot ce înseamnă asta! 
Te felicit pentru Ambiția și evoluția ta! Știu cum am început de acolo de jos și știu cât a fost de greu!

Culege roadele succesului și fii un om fericit!”, a scris Carmen de la Sălciua pe pagina ei de Facebook.

Cum au reacționat fanii lui Carmen de la Sălciua și ai lui Culiță Sterp

La nici trei ore de la publicare, fotografia în care apar Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp a fost apreciată de mai bine de 8.000 de fani, redistribuită de zeci de ori și a adunat sute de mesaje.

„La mulți ani! Vă doresc tot binele din lume si să fiți fericiți întotdeauna. Îmi pare bine că sunteți împreună și fericiți ca înainte!”,

„La mulți ani frumoși și sănătoși!!  Sunteți o pereche minunat de frumoasă și așteptăm momentul ăsta de când, să aveți parte de toată dragostea și fericirea din lume pe care o meritați ”,

„La mulți ani! Împreună sunteți cei mai frumosi si cei mai placuti artisti. Sa dea Dumnezeu si la 100 de ani sa fiți tot asa: ținându-vă de mână, fericiti si sănătoși.

Multe succese împreună in continuare”, sunt câteva dintre mesajele frumoase primite de cel mai iubit cuplu din lumea muzicii de petrecere.