Carmen de la Sălciua, mesaj dedicat lui Culiță Sterp: „Te-ai gândit vreodată”

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp și-au făcut publică relația, spre bucuria tuturor fanilor care așteptau de mult timp mare împăcare. Cântăreața a fost prezentă la nunta surorii lui Culiță, iar ulterior a apărut ca protagonistă în videoclipul cântărețului. Vedeta a postat pe Instagram un mesaj dedicat iubitul său.

Fanii lui Carmen de la Sălciua, dar și ai lui Culiță Sterp sunt în culmea fericirii. Cei doi sunt din nou împreună și au decis să nu își mai ascundă sentimentele unul față de celălalt. O buna parte din timp își petrec unul cu celălalt, dar o altă parte o petrec separați, fiind la concerte prin întreaga țara.

Carmen de la Sălciua a postat pe pagina sa de socializare o fotografie în care pare că este foarte gânditoare. Iubita lui Culiță Sterp a ținut să scrie pe fotografie următorul mesaj: „Te-ai gândit vreodată că poate eu sunt dragostea vieții tale?”. Cu siguranță acesta este special pentru Culiță, mai ales pentru faptul că cei doi au avut un mariaj foarte frumos, dar s-au despărțit, însă de curând au realizat că nu pot sta nedezlipiți unul față de celălalt.

De ziua lui Culiță, Carmen de la Sălciua i-a scris un mesaj emoționant
„Ne-am îngropat dar nu am realizat că noi suntem…Semințe ! Și…Iată-ne, din nou zâmbind!
La mulți ani ție: Bărbatului care m-a condus până în fața lui Dumnezeu, omului simplu cu care râdeam la oi pe câmp și unde fericirea era cea mai pură!
Îți doresc să fii un om împlinit cu tot ce înseamnă asta! 😘
Te felicit pentru ambiția și evoluția ta! Știu cum am început de acolo de jos și știu cât a fost de greu! Culege roadele succesului și fii un om fericit!”