Câți bani a strâns la nuntă fiica lui Gigi Becali. Teodora şi Mihai Mincu îşi pot cumpăra 15 apartamente din dar

Sâmbătă, 12 octombrie, Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, s-a măritat cu Mihai Mincu. Invitații au petrecut până în zori, patronul FCSB a dansat ca în zilele bune, a plâns de emoție la discursul fiicei și a împărțit bani ospătarilor.

Acum, evenimentul a rămas doar o amintire frumoasă, dar și unul în urma căruia mirii au fost extrem de câștigați, atât de câștigați încât își pot cumpăra 15 apartamente din dar.

Câți bani a strâns la nuntă Teodora, fiica lui Gigi Becali

Teodora, fiica cea mare a patronului clubului FCSB, s-a măritat sâmbătă, 12 octombrie, cu Mihai Mincu. Gigi Becali a făcut spectacol la nunta lor. Latifundiarul a urcat pe scenă, a furat microfonul și a cântat căteva versuri alături de cântărețul său preferat de muzică machedonească, Pindu. Mai apoi a plâns la discursul Teodorei, când a auzit că îi mulțumește pentru viața frumoasă și educația aleasă oferită.

După ce a rupt ringul de dans ca odinioară, Becali a simțit să răsplătească toți ospătarii care au făcut ca evenimentul să fie ca la carte. Afaceristul i-a aliniat și le-a oferit fiecăruia 200 de euro. Acum că evenimentul a rămas doar o amintire, s-a făcut bilanțul, care a dat tare bine. Deși Becali a declarat la România TV că nunta fetei nu e una cu ”mare, mare fast”, din contră, una simplă, invitații au făcut-0 specială prin darul lăsat.

Mesenii, darnici cu proaspătul cuplu căsătorit

Reamintim că printre nuntași s-au numărat Mitică Dragomir, Videanu, Hrebenciuc, Mihai Stoica, Anamaria Prodan, astfel că atenția lăsată în cutia cu pricina nu putea să fie mai prejos.

Potrivit wowbiz.ro, mirii au fost mulțumiți în final, căci nimeni nu a pus în plic mai puțin de 5.000 de euro. După un calcul, dacă au fost prezenți 400 de oameni, dintre care majoritatea familii, la nuntă s-ar fi strâns peste un milion de euro, sumă mai mult decât bună pentru un nou cuplu format…care ar dori să își cumpere 15 apartamente.

Nu uita sa distribui acest articol si prietenilor tai!