Caz animalic în Dâmbovița! Mama a fost arestată pe loc după ce i-a făcut copilului… ,,A intrat în comă și…” Uite ce a fost în stare să îi facă și de ce. Nu s-a mai întâmplat niciodată așa ceva în România!

În Dâmbovița, localitatea Băleni, a avut loc un caz care a șocat întreaga Românie. O tânără de 25 de ani a fost arestată preventiv pentru ceea ce i-a făcut bebelușului său de numai două luni fiindcă plângea prea tare.

Conform ultimelor informații, femeia locuia împreună cu iubitul ei și cu doi dintre copiii acestuia pe care i-a avut într-o căsătorie anterioară. După naștere, noua mămică rămăsese acasă pentru a avea gijă de cea mică.

Într-o zi, la aproximativ două luni de la nașterea copilei, mama nu a mai putut suporta plânsul continuu al fetei, așa că a lovit-o repetat cu capul de tăblia patului până a băgat-o în comă. În momentul în care și-a dat seama ce a făcut, a chemat ambulanța. La început medicii nu și-au dat seama de ce se simte copilul atât de rău, așa că au trimis copila la un spital din București, unde adevărul a ieșit la lumină.

Dr. Ruxandra Chealfă, managerul SAJ Dâmboviţa, a declarat: ,,Prezenta semne de insuficientă respiratorie, semne de abdomen acut, părea neîngrijit, a fost adus în camera de garda a SJU Târgovişte, de unde a fost transferat la spitalul Budimex, din Capitală.”

Mama nu spusese echipajului de ambulanță ce făcuse, dar medicii din capitală au înțeles că fusese lovită în cap, așa că au anunțat poliția. Copilul va avea nevoie de circa 60 de zile de îngrijiri medicale pentru a se recupera complet. În cele din urmă femeia a recunoscut că și-a lovit copilul pentru că o enerva cu plânsetele sale, ea locuia cu partenerul de viață de o jumătate de an și nimeni nu a observat că ar fi agresivă cu copiii.

Tânăra urmează să fie supusă unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă avea discernământ în momentul în care a comis fapta, ea riscă 20 de ani de închisoare.