Caz SF în Dorohoi, cu o elevă de 16 ani însărcinată! Medicilor nu le-a venit să creadă: tânăra este virgină! Cine e tatăl copilului

Doar în telenovele femeile virgine rămân însărcinate. Ei bine, iată că în localitatea Dorohoi, din județul Botoșani, viața bate orice film, iar acest lucru s-a întâmplat după ce o copilă de 16 ani a rămas însărcinată fiind…virgină!

Oamenii din Dorohoi au rămas fără cuvinte după ce au aflat că o elevă de 16 ani este gravidă în 19 săptămâni deși doctorii susțin că fata este virgină.

Întâmplarea a fost confirmată de oamenii legii care spun că nu este vorba de nicio minune de la Dumnezeu, dar nici de vreo faptă penală, întrucât eleva a a acceptat de bunăvoie actul sexual, are vârsta legală care exclude săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor, iar faptul că, biologic, medicii nu au constatat leziuni datorate unui act sexual nu este o premieră.

Mai exact, în urmă cu ceva vreme, pe când fata nu avea încă împlinită vârsta de 16 ani, aceasta a acceptat să întreţină relaţii sexuale cu un bărbat de 24 de ani din aceeaşi comună. A ţinut totul secret până când bebeluşul s-a dezvoltat, iar burta nu a mai putut fi ascunsă. Astfel, părinţii au aflat de întâmplare şi au făcut o sesizare la postul de Poliţie din localitate.

Din declaraţii se pare că lucrurile au fost lămurite şi nu a fost înregistrat niciun dosar penal, însă după ce fata a fost dusă la un control medical, doctorii au confirmat sarcina aflată în evoluţie, dar au rămas surprinşi când au constatat că eleva este, biologic, încă virgină.

Sunt frecvente astfel de cazuri, mai ales în ultima perioadă. Fetele prezintă un himen complezent şi practic la un control de specialitate nu se poate evidenţia actul sexual. Cu alte cuvinte himenul este foarte elastic“, a fost explicaţia unui medic ginecolog din Dorohoi.