Caz tragi-comic în Vaslui. Un tânăr a fost înjunghiat de vecina cu care făcea amor, după ce au fost prinși de soțul femeii

Caz bizar în comuna Tutova din Vaslui, acolo unde un tânăr s-a ales cu niște răni de cuțit, în urma unei partide de amor cu un final neașteptat. Acesta s-ar fi aflat în pat cu o vecină, atunci când soțul femeii i-a prins în fapt, informează vremeanoua.ro.
Un tânăr de 28 de ani ar fi fost implicat într-o relație cu o vecină cu 20 de ani mai mare. Sâmbătă, în jurul orei 23.00, cei doi s-ar fi dus să-și consume focul pasiunii, însă soțul femeii i-ar fi prins în fapt. Probabil încercând să mimeze o situația alta decât adevărul, femeia a început să dea cu cuțitul în presupusul amant, care s-a ales doar cu câteva zgârieturi.

„La Compartimentul de Primiri Urgențe Bârlad, din cadrul spitalului din localitate a fost diagnosticat cu traumatism cranio facial, plagă înjunghiată nepenetrantă hemitorace drept, plagă înjunghiată mâna dreaptă. Este internat la secția Chirurgie, în stare stabilă”, a precizat Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al Centrului de Permanență din Tutov.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru lovituri și alte violențe în cazul femeii și pentru tentativă de viol, în cazul tânărului.